Thalia, schimbare de look neaşteptată. Vedeta arată fenomenal la 52 de ani. Foto

Thalia, schimbare de look neaşteptată. Vedeta arată fenomenal la 52 de ani. Foto
Thalia, schimbare de look neaşteptată. Arată tot mai bine pe măsură ce îmbătrânește, deși se confruntă cu afecțiuni de sănătate.

Thalia, schimbare de look neaşteptată la 52 de ani. Celebra cântăreață mexicană, care în anii 1990 era una dintre cele mai râvnite femei din lume, arată mai bine ca oricând. Timpul pare să nu aibă niciun efect asupra sa. Cum arată acum artista.

Thalia, schimbare de look neaşteptată

Thalia este una dintre puținele celebrități care îmbătrânesc frumos. Timpul n-a stat pe loc pentru nimeni. Totuși, în ultimele două decenii, pare să o fi tratat pe cântăreață cu maximă indulgență. Artista are o piele parcă de porțelan și a reușit să își mențină trupul atrăgător în formă maximă. Parcă ar fi o adolescentă!

Nu este nevoie să spunem noi mai multe, fiindcă imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol vorbesc de la sine. Apelând la o dietă sănătoasă și la antrenamente fizice intense, Thalia reușește să se simtă perfect la cei 52 de ani pe care îi are. Este cât se poate de clar, doar vizualizând fotografiile cântăreței, că aceasta pare să fi găsit secretul împotriva bătrâneții.

Thalia nu are urmă de rid pe chip. Se simte foarte bine în pielea sa și împărtășește cu fanii săi de pe rețelele sociale fotografii fără machiaj și/sau fără filtre. În ciuda timpului, artista de renume și-a păstrat un spirit tânăr și vesel. Putem observa acest lucru cu ușurință din ultima apariție a cântăreței mexicane. S-a supus unei schimbări de look neașteptate.

Radiind de voie bună, Thalia apare, în ultima sa ieșire, cu o perucă scurtă, blondă și cu breton. Noul look a fost adoptat de către celebritate în cadrul filmărilor pentru cel mai nou clip muzical pe care l-a lansat, „Psycho B*tch”. Artista îi farmecă pe fanii săi în fiecare astfel de moment. Nu greșește niciodată cu ținutele și aparițiile sale.

Cu ce boli se confruntă vedeta mexicană

De-a lungul anilor, Thalia a reușit să se bucure de foarte mulți fani. A existat o vreme când vedeta nu îndrăznea să viseze la celebritate. Totul, din cauza faptului că suferea de două afecțiuni medicale destul de serioase. Este vorba despre boala Lyme și dislexie. Ambele i-au afectat mult stilul de viață.

Netratată, boala Lyme poate să conducă la o gamă largă de simptome periculoase. Printre acestea, se numără febra, paralizia facială și chiar artrita. Din fericire, cântăreața mexicană a încercat să țină sub control efectele neplăcute ale afecțiunii medicale cu care a fost diagnosticată. A mărturisit, însă, că nu i-a fost deloc ușor.

Thalia nu se aștepta nicio clipă să devină o cântăreață de succes. Mai ales în circumstanțele în care a suferit șid e dislexia, după cum am menționat deja. Boala, descoperită în anii copilăriei vedetei, a împiedica pe aceasta să pronunțe corect anumite cuvinte. Detaliul cu pricina a fost sesizat de mai multe ori în piesele muzicale ale artistei.

Citește și: Thalia, trup de zeiţă. Actriţa s-a filmat în costum de baie pe iaht, fanii au complimentat-o imediat

Fanii i-au rămas aproape Thaliei, indiferent de greutățile cu care s-a confruntat. Stresul, o parte importantă din viața profesională a celebrității, a agravat, periodic, dislexia. Totuși, utilizatorii din mediul online au avut grijă să-i transmită întotdeauna cântăreței mesaje dulci, care să-i îmbunătățească starea de spirit.

Urmăriți Playtech.ro și pe