Testul zilei pentru genii. Găsește pisica din imagine în 5 secunde. Doar 1% dintre internauți reușesc

de: Oriana Popescu
30 06. 2023

Puțini trec testul IQ al iluziei optice. Această iluzie optică uluitoare vă provoacă să vedeți pisica ascunsă din  imagine. Acest joc al minții vă va dezvălui nivelul IQ în doar 5 secunde! Doar 1% dintre persoanele cu ochi de șoim pot găsi pisica ascunsă!

Cât de ager poți să fii?

În general, iluziile optice vă obligă creierul să gândească în afara cutiei și să vă depășească limitele, deoarece doar persoanele cu o minte de fier pot găsi pisica în 5 secunde! Demonstrează-ți inteligența cu una dintre cele mai complicate iluzii de pe internet care i-a uimit pe internauți.

Fii creativ, depășește-ți abilitățile analitice și raționamentul logic și privește cu atenție imaginea pentru a observa pisica ascunsă în această imagine de iluzie optică. În imagine vedem o femeie în mână cu o mătură de praf. Ea stă în fața unui zid de cărămidă și a unei ferestre care are o perdea multicoloră și inegală. Există și o găleată lângă ea. Și există și o pisică, dar unde?

Citește și: Această iluzie optică e viralul de care aveai nevoie pe final de 2019

Cât de repede ai găsit pisica din imagine?

Ai observat pisica în iluzia optică în 5 secunde? Bravo! Ai o vedere ascuțită, o gândire laterală puternică și un IQ ridicat. Nu numai că vă plac provocările, dar sunteți și foarte hotărât să veniți cu soluții creative la orice problemă. Puterea ta de observație și atenția la detalii sunt impecabile, ești un adevărat geniu. 

Dacă încă te chinui să găsești pisica, nu-ți face griji, această iluzie optică a pisicii i-a lăsat pe iubitorii de puzzle-uri blocați și scărpinându-se în cap, deoarece nu reușesc să găsească pisica.  Dacă te uiți cu atenție, vei vedea că perdeaua de la  fereastră este  multicoloră și inegală în partea de jos. Acolo se ascunde pisica, în spatele femeii din această imagine. Nu te-ai fi gândit, așa-i?

Citește și: FOTO Această iluzie optică înfiorătoare face să pară că o gaură neagră vine să te înghită