27 sept. 2024 | 13:44

Testul vizual pe care îl pică 80% dintre persoane. Câte păsări sunt în imagine, ai la dispoziție doar 8 secunde ca să dai răspunsul corect

Știri generale
Testul vizual pe care îl pică 80% dintre persoane. Câte păsări sunt în imagine, ai la dispoziție doar 8 secunde ca să dai răspunsul corect
Testul vizual pe care îl pică 80% dintre persoane

Te simți plictisit de același conținut de fiecare dată când accesezi internetul sau rețelele sociale? Te înțeleg perfect și sunt pregătit să rezolv această problemă prin activități educative care îți vor dezvolta rapid abilitățile cognitive.

Testul vizual pe care îl pică 80% dintre persoane

Provocarea de astăzi nu este la fel de simplă pe cât pare, deoarece trebuie să fii concentrat și atent dacă vrei să câștigi. Este vorba despre a-mi spune câte păsări sunt în junglă în 12 secunde. Cu câteva momente în urmă, am încercat să joc acest joc și pot să-ți spun că mi-a luat mai mult timp decât mă așteptam. Cu toate acestea, îți garantez că memoria și capacitatea ta vizuală vor fi în permanență antrenate. Ești pregătit să descoperi dacă poți depăși această dificultate? Este momentul potrivit să-mi arăți ce poți!

Acest tip de jocuri mentale nu doar că te va scăpa de plictiseală în câteva minute. Vreau să-ți subliniez că vei obține numeroase beneficii pe termen mediu, deoarece este un exercițiu complet pentru creier, îmbunătățește raționamentul vizual și abilitatea de a rezolva probleme, îți îmbunătățește atenția la detalii, stimulează procesul de gândire și îți oferă o stare de spirit pozitivă. În plus, cercetătorii de la Universitatea din Michigan au stabilit că rezolvarea de provocări sau enigme timp de 25 de minute pe zi ar putea crește coeficientul de inteligență cu 4 puncte.

Vei reuși să găsești răspunsul?

În imagine, poți observa o frumoasă junglă cu zone verzi, dar este posibil să fi observat și diverse păsări. Îți voi spune că sunt mai multe, dar nu sunt ușor de văzut. Misiunea ta va fi să-mi indici câte animale zburătoare sunt în total. Vei avea 12 secunde, așa că folosește-le cât mai bine. Multă baftă!

Află soluția provocării vizuale

Numai câțiva utilizatori au reușit să găsească răspunsul corect la acest provocare mentală. Dacă ai câștigat, trebuie să te simți mândru de acuitatea ta vizuală, deoarece puțini o au. Pe de altă parte, dacă ai greșit sau ți-a expirat timpul, nu te îngrijora. Îți voi dezvălui răspunsul, dar continuă să exersezi. Mulțumesc!

Ce alte activități sunt eficiente pentru stimularea creierului, pe lângă provocările vizuale?
O opțiune foarte atrăgătoare sunt provocările vizuale, dar există și alte activități care îți vor îmbunătăți acuitatea mentală, memoria și capacitatea de a rezolva probleme, cum ar fi jocurile de societate strategice, puzzle-urile, sudokurile, citirea cărților, învățarea unei limbi străine, cântatul la un instrument, exercițiile fizice sau meditația acasă.

Dacă ți-a plăcut această provocare vizuală de astăzi, poți găsi mai multe opțiuni care să îți testeze abilitățile vizuale accesând acum MAG în secțiunea Viral. Pe acest site nu vei găsi doar activități recreative care îți vor oferi momente de distracție, ci și povești și informații despre cele mai recente tendințe din lume.

Testul vizual pe care îl pică 80% dintre persoane

Testul vizual pe care îl pică 80% dintre persoane

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Zodiile care mint cu nerușinare. Nu știi când spun adevărul
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Adelina Chivu, anunț după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: Am renunțat la tot
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se DAU 500 de LEI la PENSIE! AU ANUNȚAT acum
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro