Testul pentru genii pe care 99 din 100 nu reușesc să-l rezolve. Care e codul seifului din imagine?

Testul pentru genii pe care 99 din 100 nu reușesc să-l rezolve. Care e codul seifului din imagine?
Test pentru genii. Puțini reușesc să ofere răspunsul corect

Testul acesta de inteligență este exclusiv pentru genii. Chiar mulți dintre cei mai isteți au eșuat în privința lui. La prima vedere nu pare un test dificil, dar cu siguranță atunci când vei încerca să îl rezolvi vei vedea că lucrurile se complică. Întrebarea este dedicată doar persoanelor geniale care nu vor găsi nicio piedică în a găsi răspunsul. Trebuie doar să privești cu mare concentrare posibilele combinații de numere.

Test pentru genii: mulți oameni nu au putut să găsească răspunsul corect

Testul acesta este unul destinat geniilor. Doar persoanele foarte inteligente își dau seama imediat care este răspunsul corect. Poate la prima vedere nu pare atât de complex, dar cu cât vei încerca să găsești numerele corecte cu atât te vei afunda mai tare în problemă.

Trebuie să privești cu mare concentrare posibilele combinații de cifre și să descifrezi codul seifului. Cei care au realizat testul au indicat faptul că 99 din 100 nu reușesc să rezolve misterul. Totuși, rezolvarea este una simplă pentru oamenii geniali.

  • Răspuns: Fiecare număr de pe linia de jos se obtine scăzând 3 din numărul de deasupra lui.

Ce descoperă oamenii inteligenți?

Cel mai deștept om din lume a dezvăluit descoperirea pe care cei cu o minte asemănătoare lui o fac. Bărbatul are un coeficient de inteligență de 210, iar IQ-ul său a ajuns deja în Guinness Book World of Records.

Kim Ung-Yong s-a născut în anul 1963 și a reușit să surprindă o lume întreagă cu inteligența sa. El a vorbit de la 6 luni, iar la 3 ani începea deja să citească. De asemenea, acesta a învățat rapid japoneza, engleza și germana și avea nevoie doar de 30 de zile pentru a învăța o altă limbă.

Kim știa deja să facă integrale și calcule grele la doar 4 ani, iar la 5 ani șoca rezolvând o problemă extrem de grea de matematică. Bărbatul a ajuns la NASA și încă este admirat în lumea științifică și academică internațională.

,,Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă”

Inteligența i-a arătat multe, iar cea mai mare descoperire a fost după ce a reușit să atingă vârful. Cel din urmă a subliniat că oamenii fac o greșeală atunci când încearcă să demonstreze celor din jur că merită atenție și apreciere.

El a precizat că fericirea stă în cele mai mici lucruri, iar oamenii care le caută pe toate nu vor găsi nimic spectaculos la finalul drumului.

”Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și să ai abilități lingvistice de necontestat, dacă eșuezi la capitolul inteligență emoțională, nimic nu mai contează.

Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întorceți-vă la lucrurile simple”, a spus bărbatul.