Testul pe care Simona Halep nu l-a trecut cu brio. Cum a învins-o pe campioana de la Wimbledon tehnologia părinților ei

Testul pe care Simona Halep nu l-a trecut cu brio. Cum a învins-o pe campioana de la Wimbledon tehnologia părinților ei
Simona Halep, în fața gadget-urilor din anii '90

Simona Halep, alături de alte jucătoare WTA au avut de trecut un test care s-a dovedit a fi interesant și amuzant. Unele dintre cele mai iubite sportive ale vremii au fost puse față-n față cu tehnologia anilor ’90. Cum a reușit să se descurce Halep?

Provocare WTA. Simona Halep, față-n față cu tehnologia anilor ’90

Provocarea venită din partea WTA pentru toate sportivele din circuit a venit chiar înainte de US Open. Acestea au trebuit să identifice toate gadget-urile care erau la modă la finele anilor ’80 și începutul anilor ’90. Nu a fost deloc ușor pentru cele mai tinere, dar, cu toate astea, campioana noastră a reușit să se descurce de minune. Greul a fost dus de majoritatea sportivelor care sunt născute cu mult după 1990. Halep a avut răspunsuri pertinente în majoritatea cazurilor.

Simona Halep, în fața tehnologiei anilor '90
Simona Halep, în fața tehnologiei anilor ’90

„Acesta este un telefon. Un telefon de acasă” / „Acesta e un walkman” / „Acestea sunt casete video, ca un fel de DVD”, au fost primele răspunsuri date de campioana de la Wimbledon. Probleme au intervenit atunci când a intrat în scenă Tamagotchi. „Ce este asta? E un pager? Nu, nu e un pager”, pentru ca ulterior, după ce a aflat că este vorba despre un Tamagotchi, a spus: „Nu am avut aşa ceva”. Una dintre cele mai amuzante sportive a fost de departe Anette Kontaveit, care s-a chinuit mult pentru a băga o casetă audio într-un walkman. „Nu am nicio idee cum funcţionează, vă rog să vă opriţi”, a spus aceasta, deja obosită de încercările nereușite.

Moment amuzant cu Halep

Spre deosebire de alte sportive care au avut parte de câștiguri nenumărate,Simona Halep rămâne naturală și se face plăcută. Jucătoarea de tenis este mereu zâmbitoare și de-a lungul timpului a reușit să fie protagonista unor momente care au stârnit hohote de râs. „Zici că m-a lovit trenul în primul set”, a spus Simona, după ultimul meci cu Serena Wiliams, la Australian Open.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI