Simona Halep nu scapă de problemele de sănătate. Declarație îngrijorătoare a tatălui sportivei: „E greu de controlat”

Simona Halep nu scapă de problemele de sănătate. Declarație îngrijorătoare a tatălui sportivei:
Simona Halep are probleme de sănătate

Simona Halep nu scapă de problemele de sănătate. A mai rămas doar o până la US Open, iar tatăl sportivei, Stere Halep, susține că tendonul afectat are nevoie de o pauză mai lungă pentru ca numărul 4 mondial să poată reveni la forma bună de dinainte de accidentare.

Simona Halep are probleme de sănătate. Mai joacă la US Open?

Tatăl Simonei Halep a asistat la meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna și Farul Constanța, în Liga 2, terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1. La finalul meciului, Stere Halep a fost întrebat despre starea de sănătate a fiicei lui, iar acesta a dat un răspuns îngrijorător.

„Simona e bine, deci tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie, dar nu se întâmplă nimic, dar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult la performanţă”, a spus Stere Halep.

Tatăl Simonei a fost întrebat și despre Darren Cahill, fostul antrenor al numărului 4 WTA, care în ultima vreme a fost văzut din nou în preajma sportivei.

„Păi este lipsit de lângă ea, vă daţi seama, că dacă era lângă ea… Normal, ştiţi cum e, când te împaci cu cineva întotdeauna trebuie să-i ceri ajutorul, sfaturile sunt întotdeauna mai bune”, a spus tatăl Simonei.

Fostul număr 1 mondial s-a accidentat la tendonul lui Ahile la Rogers Cup și a abandonat în sferturile de finală, iar la Cincinnati a ajuns în optimi și a fost eliminată de Madison Keys, care a învins-o cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5.

Simona Halep mai are timp de recuperare până pe data de 26 august, când începe US Open. Va fi cea de-a 139-a ediție a turneului de Grand Slam organizat în SUA. Deținătoarea trofeului este Naomi Osaka.