Testul pe care CIA îl oferă spionilor, înainte de angajare. Crezi că poți să găsești cele 10 diferențe?

Testul pe care CIA îl oferă spionilor, înainte de angajare. Crezi că poți să găsești cele 10 diferențe?
Testul pe care CIA îl oferă spionilor, înainte de angajare. Crezi că poți să găsești cele 10 diferențe?

CIA (Agenția Centrală de Informații) a provocat utilizatorii Twitter să identifice diferența dintre două fotografii ca un test al abilităților lor de observație – unele chiar depășind ținta.

Testul pe care CIA îl oferă spionilor, înainte de angajare

CIA a stabilit o provocare pentru a testa dacă oamenii au văzul ascuțit și atenția la detalii necesare pentru a face acest lucru ca un adevărat investigator.

Doar cele mai înțelepte minți reușesc să treacă prin procesul de selecție pentru Agenția Centrală de Informații din Statele Unite, care are sarcina de a culege și analiza informații de securitate din întreaga lume.

Contul său oficial de Twitter a împărtășit două fotografii ale aceleiași scene, provocând utilizatorii să identifice 10 mici diferențe între imagini – dar unii au descoperit că este o întrebare truc.

Pe tweet se scria: „Puneți la încercare abilitățile de observare. Puteți observa cele 10 diferențe din fotografia de mai jos? Reveniți mâine pentru a vedea dacă le-ați găsit pe toate”.

Ai reușit să găsești cele zece diferențe?

Mulți oameni au încercat și nu au reușit să găsească 10 diferențe, blocându-se doar la scurt timp de la începerea exercițiului de observație.

Unele dintre modificările mai evidente includ un bărbat care nu poartă un rucsac, o persoană dispărută, o șină de siguranță care a fost îndepărtată și o mașină care schimbă culoarea.

Detaliile mai mici pe care oamenii le-au ratat însă includeau un bec care se schimba de la aprins la stins și un mic detaliu auriu care apare pe o clădire din fundal.

Dar chiar și atunci când CIA a dezvăluit răspunsurile, unii au observat două detalii suplimentare care s-au schimbat, comentând: „Sunt mai mult de 10!”

Utilizatorii cu ochi de vultur au găsit, de asemenea, o linie de vopsea care lipsea de pe arcada unui tunel din stânga și o insignă care a fost adăugată la o mașină parcată în prim-planul imaginii.

Testele de inteligenţă pot „îmbrăca” fel şi fel de forme, în funcţie de calitatea pe care o testează. În afara întrebărilor testelor de inteligenţă cu cifre, care evaluează gândirea matematică ori testele cu întrebări ori asocieri de imagini menite să evalueze gândirea logică, există testele de inteligenţă cu imagini, acestea fiind chiar amuzante.

Testul de inteligenţă prezentat mai sus este menit a vă va ajuta să descoperiţi cât de „ascuţit” este simţul dumneavastră de observaţie. Tot ce trebuie să faceți este să observați cât mai bine imaginile. Rezultatul îl aveți prezentat, oricum, mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI