Bărbatul care susține că este călător în timp și vine din 2045. Are o dovadă filmată, dar a omis un detaliu

Bărbatul care susține că este călător în timp și vine din 2045. Are o dovadă filmată, dar a omis un detaliu

Călătoria în timp a fost de-a lungul vremurilor, un subiect amplu dezbătut. Fie că vorbim de filmele SciFi sau chiar teorii inițiate de oamenii de știință. Dacă ar fi să ne luăm după declarațiile unui personaj, călătoria în timp este reală. Sau nu e?

Bărbatul care susține că este călător în timp și vine din 2045

Te-ai întrebat vreodată cum va fi lumea în anul 2045? Ei bine, din păcate, va trebui să aștepți încă 27 de ani pentru a afla. Asta, cu excepția cazului în care vrei să crezi că un om care a fost filmat susținând că a călătorit înapoi din timp din anul 2045, înarmat cu filmări, să ne spună câteva adevăruri șocante despre viitor.

În videoclipul de șase minute, bărbatul nenumit, a cărui față a fost cenzurată, face mai multe afirmații ciudate și exasperate dintr-o locație, care ar putea fi cu ușurință o scenă dintr-o serie de filme SciFi. Trebuie să mai menționăm că, la ora la care scriem acest material, clipul video nu mai poate fi accesat. Dacă există călătoria în timp, cum ar fi „trăit” cineva dintre noi acest lucru pentru noi înșine.

”Nu mai am mult până trebuie să plec. Mă urmăresc și știu unde sunt acum. Trebuie să fac asta rapid și trebuie să vă arăt ceva ce am. Povestea mea … Știu că va fi greu de crezut. Pentru cei dintre voi care nu ați experimentat acest lucru voi înșivă.

Bărbatul care susține că este călător în timp și vine din 2045. Are o dovadă filmată, dar a omis un detaliu
Un personaj misterios pretinde că este din 2045

Veți găsi acest lucru incredibil de greu de crezut, dar vă pot asigura că spun adevărul și nimic altceva decât adevărul, deoarece ați meritat să știți. Meritați să știți ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Călătoria în timp există și este reținută publicului., își începe pledoaria personajul care afirmă că ideea călătoriei în timp este reală.

Are o dovadă filmată, dar a omis un detaliu

Călătoria în timp este inventată literalmente chiar acum într-o divizie guvernamentală coruptă, mai spune personajul. Dacă da, de ce? Lumea are destule probleme în acest moment, fără să se amestece în cursul timpului. Aceste întrebări sunt cât se poate de legitime, dar răspunsul, din păcate, nu l-am putut afla.

Personajul misterios spune, în continuare, că este din anul 2045. Mai afirmă că este om de știință și că ar fi lucrat la mașinile care au fost dezvoltate pentru a fi lansate publicului în anul 2028. Dacă am sta să ne gândim, un detaliu ar fi acela că a omis să spună că omenirea în 2020 se va confrunta cu o epidemie globală, dacă tot a venit din viitor?

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI