18 nov. 2022 | 08:30

Testul optic care este rezolvat de 1% dintre oameni. Găsești crocodilul din imagine în 15 secunde?

Diverse
Testul optic care este rezolvat de 1% dintre oameni. Găsești crocodilul din imagine în 15 secunde?
Testul optic care este rezolvat de 1% dintre oameni. Tu poți să găsești crocodilul din imagine într-un timp limită de 15 secunde?

Testul optic care este rezolvat de 1% dintre oameni. Doar persoanele cu un nivel de inteligență ridicat pot să deslușească imaginea. Tu poți identifica zona în care se ascunde crocodilul? Trebuie să o faci într-o perioadă de maximum 15 secunde.

Testul optic care este rezolvat de 1% dintre oameni

Realitatea ce te înconjoară este construită de creierul tău. La intersecția dintre informația transmisă de ochi și încercarea creierului de a umple golurile cu detalii importante despre ceea ce i se transmite apare un „conflict”. Acest conflict se află, de fapt, la baza iluziilor optice. Tocmai din acest motiv, unele persoane nu pot să le deslușească.

În momentul în care analizezi o iluzie optică, creierul tău primește de la ochi informații despre ceea ce vede. Numai că există unele goluri ce trebuiesc completate de către creier. Astfel, între ceea ce există și ceea ce pare a exista în fața ochilor tăi apare o discrepanță. Te poți concentra pentru a desluși testul optic de astăzi?

Testul optic pe care îl rezolvă doar 1% dintre oameni. Practic, ce trebuie să faci tu este să identifici locul în care se află ascuns crocodilul. Animalul este pitit sub apă, i se văd doar ochii. Trebuie să-l găsești într-un timp de maximum 15 secunde. Pentru a nu-ți fura singur căciula, este recomandat să folosești un cronometru.

Testul optic cu crocodil îl poți vizualiza în galeria FOTO. Pornește cronometrul în momentul în care accesezi primul material încărcat în galerie. Analizează cu atenție imaginea și încearcă să găsești animalul din apă. Atenție! Nu accesa cea de-a doua ilustrație din galeria FOTO, fiindcă în ea este evidențiat răspunsul la problema adresată.

Găsești crocodilul ascuns în apă în 15 secunde?

Testul optic reprezintă o imagine cu un crocodil despre care se spune că este înfricoșător. Vei observa, în ilustrație, o apă înconjurată de copaci și de iarbă verde. Undeva, într-o zonă a apei, se află ascuns un crocodil. Încearcă să-l găsești. Dacă ai un nivel de inteligență (IQ) ridicat, acest test nu ar trebui să-ți ridice probleme.

Timpul se scurge rapid. Ai reușit să găsești animalul ascuns în apă? Dacă nu, îți venim noi în ajutor cu un indiciu. Crocodilul se ascunde într-o zonă din jumătatea dreaptă a imaginii. În apropierea lui se află ramurile fără frunze ale unui copac.

Poate la început ți se pare dificil să observi crocodilul. Animalul a fost camuflat cu apă și iarbă. Însă, în doar câteva secunde, îți poți da seama că, undeva, sunt ilustrați doi ochi înfricoșători ai crocodilului. L-ai găsit? Timpul maximum s-a scurs.

Compară răspunsul tău cu cel prezentat în al doilea material din galeria FOTO. Dacă ai reușit să identifici locul corect în care este ascuns crocodilul, felicitări! În caz contrar, nu trebuie decât să exersezi mai mult. Studiile arată că, pe măsură ce îți antrenezi creierul cu astfel de materiale, vei deveni mai inteligent.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
⁠Tradiții și superstiții în Noaptea de Înviere. De ce nu este bine să atingem sarea
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro