07 oct. 2022 | 12:02

Testul IQ de vineri spune multe despre tine. Cât de repede găsești fața ascunsă în imagine?

Utile
Testul IQ de vineri spune multe despre tine. Cât de repede găsești fața ascunsă în imagine?
Test IQ pentru cei mai inteligenți.

Testul de astăzi îți arată cât ești de inteligent. Doar oamenii extrem de atenți la detalii pot să afle răspunsul rapid. Trebuie să răspunzi la întrebare și să nu trișezi. Persoanele cu o mare abilitate de observare pot vedea imediat chipul ascuns al unui intrus în curtea din spate a casei în doar 3 secunde. Tu cât de repede ai găsit fața omului? Cei care au un IQ mare au sesizat imediat detaliul.

Test IQ: găsește chipul bărbatului din imagine

Testul de astăzi este, de fapt, o iluzie care poate să fie deslușită rapid de cei mai inteligenți oameni. Persoanele care sunt atente la detalii au observat imediat chipul ascuns al intrusului în curtea din spate a casei. Cei care au un IQ mare văd acest lucru în doar trei secunde.

Există multe tipuri de iluzii precum: optice, fizice, fiziologice sau cognitive. O iluzie optică este o imagine atrăgătoare care își schimbă forma după o privire mai profundă. Perspectiva fiecăruia contează foarte mult în acest caz. Creierul oamenilor poate vedea imagini care formează diferite scenarii în funcție de unghiul lor.

Asemenea iluzii fac parte din domeniul psihanalizei pentru că are în prim-plan modul în care percepi lucrurile. Imaginea prezentată astăzi este un puzzle complicat în care trebuie să identifici chipul unui bărbat ascuns în curte. În schiță există un bărbat cu copilul său într-o grădină. Amândoi par îngrijorați sau speriați la o privire atentă.

Unde stă ascuns acesta?

Asta pentru că un alt personaj stă ascuns pe proprietatea lor. Imaginea i-a lăsat pe mulți pe gânduri pentru că nu au putut să găsească fața individului. Poate părea dificil la început, dar după ce o să sesizezi detaliul o să îți dai seama cât de simplă era provocarea. Trebuie să te uiți atent la copacii din imagine.

Fața bărbatului poate fi văzută în partea dreaptă a anexei, între frunzele și ramurile copacului. Specialiștii susțin că dacă găsești chipul în doar trei secunde acesta este semnul că ești o persoană inteligentă și ai abilități extraordinare de observație. Studiile arată că este excelent să îți antrenezi mintea într-un asemenea mod.

Astfel vei putea să sesizezi mult mai rapid detaliile din jur indiferent de situație. Este recomandat să faci diverse teste IQ, teste de personalitate sau teste psihologice alături de prietenii și familia ta. În felul acesta poți să îi cunoști mai bine și pe cei din jurul tău, dar vă puteți și distra împreună.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro