05 apr. 2024 | 07:46

Testul dimineţii de vineri. Un creion este ascuns în mulţimea de turişti. Îl poţi vedea?

Diverse
Testul dimineţii de vineri. Un creion este ascuns în mulţimea de turişti. Îl poţi vedea?
Aceste teste de inteligență inedite necesită un ochi ager și o minte rapidă

Mai ai doar astăzi, iar de mâine ai două zile de odihnă, daor vine weekend-ul. Dar, totuși, ai nevoie de o provocare, așa că-ți propunem să rezolvi testul dimineţii de vineri. Tot ce trebuie să faci, este să descoperi un creion ascuns în mulţimea de turişti. Baftă!

Te provocăm la testul dimineţii de vineri

Știm că e dimineață, dar ești pregătit pentru această provocare? Poți să învingi ceasul și să găsești creionul  înainte de expirarea timpului? În acest puzzle nu este vorba de noroc, este vorba de îndemânare, determinare și un strop de geniu, așa că încearcă să rezolvi, rapid, testul dimineţii de vineri.

Dar, înainte de a trece la găsirea soluției, mai trebuie să știi că puzzle-urile cu imagini care te provoacă să găsești obiecte ascunse sunt mai mult decât o simplă distracție, ele reprezintă un test al intelectului și al spiritului de observație.

Aceste teste de inteligență inedite necesită un ochi ager și o minte rapidă pentru a descifra detaliile complicate ascunse în imagini. În primul rând, rezolvarea acestor puzzle-uri necesită un nivel ridicat de IQ, implică abilități de rezolvare a problemelor, de recunoaștere a modelelor și capacitatea de a gândi în afara cutiei.

Descoperă un creion ascuns în mulţimea de turişti

Crezi că ai ce-ți trebuie pentru a trece cu brio testul dimineţii de vineri? Ascuns în această imagine se află un mic creion, care așteaptă să fie descoperit, dar va trebui să faci asta în 12 secunde. Nu este vorba doar de viteză, ci și de puterea ta de observație.

Testul diminetii de vineri. Un creion este ascuns in multimea de turisti. Il poti vedea

Descoperă unde se ascunde creionul!

Cei cu un IQ ridicat și cu o atenție deosebită la detalii vor străluci cel mai mult în rezolvarea acestui test. Așadar, concentrează-te, și uită-te cu atenție la imagini. Antrenează-ți ochii pentru a capta chiar și cele mai mici detalii, pentru a rezolva testul de inteligență.

Soluția la testul dimineţii de vineri

Persoanele cu un IQ mai ridicat tind să exceleze în aceste puzzle-uri, deoarece pot analiza rapid informațiile vizuale care le sunt prezentate și pot face conexiuni care altora le-ar putea scăpa. Dar, în cazul acestui test, dacă nu ai reușit să descoperi unde se află creionul, nu este nimic deoarece avem noi soluția la testul dimineţii de vineri în imaginea din galerie.

Dacă ți-a plăcut această provocare și vrei să-ți mai pui la incercare abilitățile, îți propunem spre rezolvare și acest test vechi de inteligenţă. În cazul acestei provocări va trebui să găseşte brioşa şi acul de siguranţă în mai puţin de 15 secunde. Așa că, îți urăm baftă!

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro