Testul de inteligenţă care face furori. Găseşte şoricelul înainte ca pisica să intre în bibliotecă! Ai doar 14 secunde!

Testul de inteligenţă care face furori. Găseşte şoricelul înainte ca pisica să intre în bibliotecă! Ai doar 14 secunde!
Test de inteligență special.

Testul de inteligență de astăzi a dat bătăi de cap multor oameni. Specialiștii susțin că doar cei mai inteligenți pot să dea răspunsul corect extrem de repede. Trebuie să găsești șoricelul înainte ca pisica să intre în bibliotecă și să îl vadă. Micuțul stă ascuns de frică. Iluzia optică este foarte dificilă pentru oamenii care nu au un IQ ridicat, timp în care alții pot să găsească răspunsul în 14 secunde.

Test de inteligență: găsește șoricelul

Testul de inteligență de astăzi este unul foarte dificil pentru oamenii care nu au un IQ ridicat. Specialiștii au susținut că doar cei mai inteligenți pot să ofere răspunsul corect în doar 15 secunde. Restul persoanelor care au încercat să găsească șoricelul au avut mari bătăi de cap din cauza tuturor detaliilor din imagine.

Iluzia optică te ajută să vezi lucrurile dintr-un unghi diferit în funcție de modul în care gândești. Aceasta atrage toate privirile și poate să își schimbe scenariul dacă ai mai multe perspective. Specialiștii reușesc astfel să analizeze mai bine mintea umană și să vadă provocările creierului. Află că există mai multe iluzii optice cum ar fi: fizice, fiziologice și cognitive.

O astfel de ilustrație îți pune la încercare inteligența și nivelul de atenție. În imaginea de astăzi trebuie să vezi un șoricel care stă ascuns în fața pericolului. El se află în interiorul bibliotecii, dar este greu de găsit din cauza faptului că se ascunde de pisica ce încearcă să îl găsească. Bibliotecarul se înfurie din această cauză, dar crede că felina pe care o are alături o să își facă treaba.

Unde trebuie să te uiți?

În interiorul bibliotecii poți vedea rafturi multe de cărți și decorațiuni de Crăciun. Cărțile sunt împrăștiate peste tot, iar detaliile nenumărate din imagine complică lucrurile. Provocarea este să reperezi șoricelul printre toate decorațiunile și cărțile împrăștiate.

Doar 2% din oamenii care au văzut testul au reușit să îl treacă. Deși pare o iluzie foarte simplă la o primă vedere, totul devine mai complicat pe parcurs. Trebuie să îți îndrepți privirea spre rafturile de cărți și să analizezi bine toate obiectele pentru că doar așa vei observa animăluțul.

El se află între o jucărie și cărțile din bibliotecă. Specialiștii recomandă ca toți părinții să facă astfel de teste de inteligență, iluzii optice sau teste IQ cu copiii. Micuții își vor antrena astfel imaginația și creativitatea sau perspicacitatea într-un mod distractiv. Poți să faci o competiție alături de ei și să oferi un premiu pentru cele mai rapide și corecte răspunsuri.

Urmăriți Playtech.ro și pe