22 iun. 2023 | 18:29

Testul de inteligență al săptămânii. În câte secunde găsești al doilea animal din fotografie?

Diverse
Testul de inteligență al săptămânii. În câte secunde găsești al doilea animal din fotografie?
Testul de inteligență al săptămânii 19-25 iunie. Reușești să identifici al doilea animal din imagine? E lângă elefant.

Testul de inteligență al săptămânii 19-25 iunie. Pare foarte simplu, însă realitatea indică altceva. Crezi că reușești să identifici al doilea animal din imagine? Se spune că cei mai inteligenți oameni reușesc să ducă această sarcină la capăt în maximum cinci secunde.

Testul de inteligență al săptămânii

Testele de inteligență au devenit virale pe platformele sociale în ultima perioadă de timp. Astfel de evaluări implică, de obicei, efectuarea unor sarcini administrate de un psiholog sau psihiatru profesionist, concepute în mod special pentru măsurarea abilităților cognitive. Pe internet, lucrurile stau puțin diferit.

Un test IQ poate să îți ofere o perspectivă aparte asupra potențialului tău intelectual. Este important, totuși, să înțelegi că o astfel de evaluare nu cuprinde întregul domeniu al capacităților tale. Dacă trăiești cu ideea că un IQ ridicat îți garantează succesul în viață, este greșit, spun specialiștii în psihologie și psihiatrie.

De regulă, testele de inteligență nu măsoare calități importante, precum inteligența emoțională, abilitățile practice sau creativitatea. Specialiștii spun că acestea sunt deosebit de importante când vine vorba despre atingerea unui anumit nivel de succes în viață, indiferent despre ce domeniu este vorba.

Dacă vrei să afli IQ-ul tău real, este recomandat să consulți un expert în domeniu. Playtech Știri îți prezintă un test de inteligență realizat ca formă de divertisment pentru utilizatorii online. Se spune că cei mai inteligenți oameni reușesc să îi dea de capăt, în maximum cinci secunde.

Găsești al doilea animal din imagine?

Dacă ești pregătit să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui material. Atenție! Nu accesa a doua ilustrație, fiindcă în ea vei afla răspunsul la problema pe care trebuie să o rezolvi. Nu uita, de asemenea, să setezi un cronometru, nu la un anumit timp, ci pentru a te cronometra pe tine.

În prima imagine din galeria FOTO vei observa un elefant care ridică cu trompa o bucată de lemn. Pare să fie singur în locația în care se află. Totul în jur e liniștit. Realitatea este, însă, alta. Lângă elefant se mai află un animal. Ce trebuie să faci tu este să îl identifici, în timpul tău propriu. Se spune că persoanele cele mai inteligente găsesc animalul în cinci secunde.

Analizează cu atenție imaginea înainte de a te grăbi să oferi un răspuns. Dacă ai nevoie de un indiciu, venim noi în ajutorul tău: încearcă să te concentrezi asupra părții din dreapta a imaginii. Dacă privești cu atenție zona, este aproape imposibil să nu identifici cel de-al doilea animal.

Ai reușit să îl găsești? Accesează a doua imagine din galeria FOTO. În ea vei putea observa marcată zona în care se află cel de-al doilea animal: un cal. Îi poți identifica cu ușurință capul.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro