20 iun. 2023 | 22:49

Testul IQ care pune în dificultate românii. Care pahar se umple primul?

Diverse
Testul IQ care pune în dificultate românii. Care pahar se umple primul?
Testul IQ care pune în dificultate pe oricine

În această seară vă prezentăm testul IQ care pune în dificultate românii. Foarte puțini sunt cei care se pot abține să nu încerce să rezolve testele de inteligență pe care le văd, însă acesta este unul care necesită toată atenția. Care pahar se umple primul?

Testul IQ al acestei seri. Urmărește imaginea și spune care pahar se va umple primul

Testele de inteligență sunt preferatele românilor, acesta fiind rezolvate de multe ori de față cu mai multe persoane, devenind astfel un mod distractiv de petrecere a timpului liber.

Testul presupune o analiză în urma căreia să stabiliți care pahar se umple primul. Imaginea se află în galeria foto a articolului.

Testul se rezolvă ușor dacă ești un geniu

Nu foarte mulți reușesc să rezolve acest test, deși este mai simplu decât credeai. Nu ai un termen în care să rezolvi problema, însă cu cât îi dai de cap mai repede, cu atât mintea îți este mai ascuțită.

Tot ce trebuie să faceți este să priviți atent imaginea și să realizați ce pahar se va umple primul. Acest test pentru creier vă va ajuta să vă testați nivelul de inteligență în baza deciziei pe care o luați în timp ce priviți imaginea.

În plus, acest test IQ este o modalitate distractivă de a vă cunoaște coeficientul de inteligență, mai ales dacă la rezolvarea lui participă mai mulți apropiați în același timp.

Analizați bine imaginea

De asemenea, în timp ce încercați să rezolvați acest test de inteligență, trebuie să scanați bine problema și să ajungeți la răspuns folosind abilitățile raționamentului logic.

Pentru a reuși să-ți dai seama care este răspunsul corect, de data aceasta, trebuie să urmărești cu atenție punctele de legătură dintre pahare, prin care curge lichidul. Cu acest indiciu la dispoziție, dacă ai o minte de geniu, nu vei avea nevoie de mai mult de câteva secunde pentru găsi rezolvarea.

Dacă te-ai plictisit să încerci, cu toate că ar fi bine să o faci pentru că îți antrenează creierul, noi îți vom da aici răspunsul testului, însă îți vom da rezolvarea și în galeria foto a articolului.

Răspunsul testului IQ

Apa va merge din paharul 1 și, înainte de a se umple paharul, va ajunge în recipientul cu numărul 3. Odată ajunsă acolo nu va putea curge în paharul cu numărul 7 pentru că este blocat. Situația este aceeași și pentru paharul cu numărul 6. Astfel, primul pahar care se va umple este cel cu numărul 3!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro