Testul de inteligenţă al săptămânii. Găseşte şarpele în 11 secunde! Doar cei mai inteligenţi reuşesc

Testul de inteligenţă al săptămânii. Găseşte şarpele în 11 secunde! Doar cei mai inteligenţi reuşesc
Testul de inteligenţă al săptămânii. Găseşte şarpele în 11 secunde! Doar cei mai inteligenţi reuşesc

Una dintre cele mai complicate iluzii optice a devenit virală pe rețelele sociale, acolo unde internauții s-au chinuit minute întregi, pentru a depista care este soluția corectă. Tu crezi că poți găsi șarpele din imaginea de mai sus? Mare grijă, reptila este ascunsă foarte bine.

Iluzia optică virală cu șarpele a încins Internetul

În această imagine de iluzie optică, un șarpe se ascunde în iarbă. Dacă tu consideri că posezi ochi de vultur și crezi că poți observa șarpele în mai puțin de 10 secunde, atunci te poți lăuda cu un IQ care depășește media generală globală.

Nu mai sta pe gânduri și testează-ți abilitățile de observație chair acum, încercând să descifrezi acest puzzle ofertant.

Iluziile optice reprezintă imagini atrăgătoare care îți provoacă percepția și îți testează abilitățile de observație. Există trei tipuri de iluzii optice: literale, fiziologice și cognitive.

De asemenea, aceste teste de inteligență sunt menite să ne oblige să ne folosim capacitatea de concentrare, precum și atenția distributivă.

Dragostea pe care internauții o au pentru provocările cu iluzii optice nu mai este ascunsă, precum o dovedește numărul mare de provocări cu iluzii optice disponibile în mediul online.

Citește și Iluzia optică pentru genii. Găsești șoseta pierdută în cea mai dezordonată cameră?

Unde se află ascuns șarpele din imagine

În plus, iluziile optice s-au dovedit a fi extrem de utile în detectarea unor probleme de natură psihice, precum schizofrenia. Așadar, ești pregătit să verifici cât de bune sunt abilitățile tale de observație?

Tot ce trebuie să faci este să privești atent imaginea de mai sus și să găsești unde se află șarpele ascuns din imagine. Desigur, reptila este de culoare verde, de aceea se pierde în peisaj și nu poate fi detectată imediat.

Imaginea distribuită mai sus arată o scenă în aer liber în care puteți vedea o casă veche cu copaci. În fotografie putem observa că vremea este însorită. Arată destul de frumos, nu-i așa? Ei bine, da, este, dar tot trebuie să găsești un șarpe târându-se prin iarbă.

În cazul în care au trecut cele 10 secunde și tot nu ai aflat răspunsul, poți verifica AICI soluția corectă. Șarpele se află ascuns la umbră, în centrul fotografiei, în partea de jos.

Citește și Iluzia optică pentru genii. Găsești femeia ascunsă din pădure în 20 de secunde?

Urmăriți Playtech.ro și pe