Iluzia optică pentru genii. Găsești șoseta pierdută în cea mai dezordonată cameră?

Iluzia optică pentru genii. Găsești șoseta pierdută în cea mai dezordonată cameră?
Iluzia optica pentru genii. Gasesti soseta pierduta in cea mai dezordonata camera

Una dintre cele mai amuzante și simpatice iluzii optice de pe Internet a devenit virală, atunci când internauții s-au chinuit timp de mai multe minute să deslușească misterul șosetei dispărute. Privește cu atenție ilustrația de mai sus și depistează obiectul pierdut în dezordine.

Cea mai grea iluzie optică din mediul online

Știai că al nostru creier poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi? Iluzia optică reprezintă o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care își schimbă forma a unui obiect, desen sau a unor persoane, ce provoacă modul creierului de a percepe lucrurile.

Aceste se împart în trei categorii mari și late, precum iluziile fizice, cele fiziologice și cele cognitive. Aceste iluzii optice fac, de asemenea, parte din domeniul psihanalizei, deoarece aruncă puțină lumină asupra modului în care vedem lucrurile din jurul nostru.

O astfel de ilustrație inteligentă poate fi văzută într-o imagine în care șoseta unei fetițe s-a pierdut în dezordinea din camera ei. Crezi că o poți găsi în mai puțin de 10 secunde? Dacă da, atunci te numeri printre norocoșii care se bucură de un IQ mai mare decât media generală globală.

Citește și Test pentru cei cu adevărat inteligenţi. Care sunt cele 5 greşeli din poza de mai jos? Ai doar 5 secunde la dispoziţie

Unde se află șoseta buclucașă, de fapt

Privește cu mare atenție obiectele din fotografie și depistează ciorapul buclucaș. În cazul în care nu l-ai găsit din prima, poți verifica AICI răspunsul corect.

Imaginea de mai sus a fost distribuită ca un teaser ce te provoacă să vezi șoseta ascunsă. În imagine, observăm cum o fetiță stă în camera ei dezordonată, purtând o singură șosetă pe un picior.

Cealaltă șosetă e de negăsit în camera ei dezordonată, unde diferite obiecte, haine, jucării și accesorii sunt împrăștiate ici și colo. Așadar, provocarea acestui test de inteligență este să găsești ciorapul fetei în interiorul camerei printre obiectele împrăștiate.

Atenție, ai nevoie de ochi de vultur pentru a depista accesoriul vestimentar pierdut, în marea aceea de culori și nuanțe vii. Dacă te concentrezi suficient de tare, vei observa că șoseta se află în partea dreaptă a imaginii.

Citește și Testul care îţi arată cât de bine stai cu atenţia. Găseşte gogoaşa din imagine în doar 9 secunde!

Urmăriți Playtech.ro și pe