08 feb. 2023 | 17:37

Testul de atenție pentru genii. Găsești omul ascuns printre statui în doar 20 de secunde?

Diverse
Testul de atenție pentru genii. Găsești omul ascuns printre statui în doar 20 de secunde?
Testul de atentie pentru genii. Gasesti omul ascuns printre statui in doar 20 de secunde

Unul dintre cele mai tari teste de inteligență a devenit viral pe rețelele sociale, după ce doar 5% dintre utilizatori au reușit să descopere răspunsul corect. Uită-te foarte bine la imaginea de mai sus și spune unde se ascunde omul printre statui.

Cum se rezolvă cel mai dificil test pentru genii

Este un lucru știut faptul că, din pandemie încoace, testele de inteligență au căpătat notorietate fantastică în mediul online, fiind menite să îți pună mintea la contribuție. Pe de altă parte, iluzii optice sunt mult mai dificile decât credeai.

O iluzie optică este o ilustrare atrăgătoare a unui obiect, desen sau imagine care are înfățișări diferite dacă este privită din unghiuri diferite.

Acestea sunt clasificate în trei categorii: fizice, fiziologice și cognitive, Iluziile optice fac parte din domeniul psihanalizei, pentru că aruncă puțină lumină asupra trăsăturilor tale de caracter și personalitate.

În ilustrația de mai sus, internauții sunt provocați să privească imaginea cu atenție și să încerce să afle unde se ascunde omul printre statui. Atenția la detalii este imperativ necesară, pentru a putea depista omul în mai puțin de 20 de secunde.

Așadar, în desenul de mai sus, vei putea observa 12 statui albe, de marmură. Unele înfățișează persoane care stau jos, în timp ce altele stau în picioare. Unele statui au ochii închiși, în timp ce altele par să privească direct în față.

Ceea ce au realizat doar 5% dintre internauți este faptul că nu sunt 12 statui în fotografie, ci doar 11 statui și un om în carne și oase, machiat și deghizat într-un monument de sine stătător.

Citește și Iluzia optică pentru genii. Găsești peștele ascuns dintre rechini în 20 de secunde?

Unde se ascunde omul printre statui

Privește de mai multe ori iluzia optică de mai sus și gândește-te foarte bine unde s-ar putea ascunde omul. Ai găsit soluția corectă? Dacă nu, o poți verifica AICI.

Omul se află în partea stângă a imaginii, fiind vorba de „statuia” care se uită la ceasul de pe mână, verificând ora. Cu siguranță, protagonistul testului de inteligență are o ședință importantă pe care nu o poate rata.

Specialiștii sunt de părere că, dacă reușești să identifici omul ascuns printre statuile din interiorul imaginii în doar 20 de secunde, te poți lăuda cu un IQ mai ridicat decât media generală a populației Globului.

Mai mult de atât, cercetările arată că, pe măsură ce îți exersezi mai mult creierul rezolvând puzzle-uri dificile, cu atât ești mai inteligent.

Citește și Test pentru cei cu adevăraţi inteligenţi. Găseşte pisica neagră ascunsă în imagine! Reuşeşti în 7 secunde?

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro