Testul de atenție dedicat oamenilor geniali. Găsești zebra diferită în doar 20 de secunde?

de: Sabina Anastasia
25 12. 2022

Testul de atenție dedicat oamenilor geniali. Ești de părere că te bucuri de un nivel de inteligență ridicat? Dacă da, te provocăm să rezolvi un test de atenție cu ajutorul căruia îți poți evalua IQ-ul. Într-un timp limită de doar 20 de secunde, trebuie să identifici care zebră din ilustrație arată diferit de restul animalelor.

Testul de atenție dedicat oamenilor geniali

Îți plac provocările? Dacă și tu faci parte din comunități online de utilizatori care rezolvă teste de atenție, de inteligență, iluzii optice, puzzle-uri și alte astfel de materiale, cu siguranță ilustrația pe care ți-o vom prezenta în articolul de astăzi va fi pe placul tău. Dacă te bucuri de un nivel IQ ridicat, nu ar trebui să îți ridice niciun fel de problemă.

Tot ce trebuie să faci tu în testul de atenție de astăzi este să identifici zebra care arată diferit de toate celelalte animale din ilustrație. Există, bineînțeles, și un termen limită în care trebuie să faci acest lucru. Sarcina trebuie rezolvată în maximum 20 de secunde. Dacă reușești să faci acest lucru, potrivit analizelor realizate în mediul online, te încadrezi în categoria persoanelor care se bucură de un nivel de inteligență peste medie.

Testul de atenție pe care ți-l vom prezenta astăzi reprezintă, practic, un mod amuzant de a-ți evalua puterea de concentrare și abilitățile de raționament. Nu este dificil să rezolvi sarcina prezentată. Majoritatea se împiedică, însă, de detalii.

Dacă sună tentant, te provocăm să accesezi prima imagine din galeria FOTO a acestui articol. Atenție, însă! Nu accesa cel de-al doilea material din galerie, fiindcă acolo vei putea afla răspunsul la problema ce a fost adresată. Încearcă să nu-ți furi singur căciula. Nu te ajută la nimic. Ca să fii corect până la capăt, setează și un cronometru la 20 de secunde.

Tu poți să identifici zebra diferită?

Analizează cu atenție prima imagine din galeria FOTO a articolului. În ilustrație vei putea observa cu ușurință șase rânduri și nouă coloane cu zebre. Toate par asemănătoare, nu-i așa? Ei bine, aproape toate, fiincă una dintre ele este diferită de restul. Tu poți să identifici, în maximum 20 de secunde, despre care zebră este vorba?

Care dintre zebrele din imagine este ilustrată în mod diferit față de restul? Toate par să fie similare. Dacă ai nevoie de un indiciu care să te ajute să rezolvi mai repede problema, îți venim noi în ajutor. Ia în considerare dungile zebrelor. Zebra pe care trebuie să o identifici are o reprezentare diferită a dungilor.

Ai reușit să găsești zebra diferită? Timpul limită se scurge… Când ai reușit să afli răspunsul, accesează al doilea material din galeria FOTO a acestui articol. Compară răspunsul tău cu cel corect.