08 nov. 2022 | 19:58

Testul de atenție care este rezolvat de 15% dintre oameni. Unde este a doua gheată a copilului?

Diverse
Testul de atenție care este rezolvat de 15% dintre oameni. Unde este a doua gheată a copilului?
Testul de atenție care este rezolvat de 15% dintre oameni. Tu poți să identifici locul în care se află papucul pierdut?

Testul de atenție care este rezolvat de 15% dintre oameni. Accepți provocarea de a desluși ilustrația din articolul de astăzi? Tu poți să identifici locul în care se află a doua gheată a copilului din imagine? Ai la dispoziție doar zece secunde pentru a oferi răspunsul la această problemă. Verifică-ți și tu abilitățile cognitive.

Testul de atenție care este rezolvat de 15% dintre oameni

Testul de atenție care îți va demonstra dacă te poți concentra când trebuie să analizezi o situație. Multe iluzii optice, teste de inteligență și teste de atenție au devenit virale în ultimele săptămâni pe rețelele sociale. Internauții se declară tot mai fascinați de astfel de evaluări a abilităților cognitive. Mulți utilizatori fac parte din comunități care au ca punct de interes comun deslușirea a tot felul de ilustrații realizate în așa manieră încât să îi inducă în eroare.

Fie că este vorba despre un puzzle de imagini, un obiect ascuns sau o iluzie optică, îți poți testa mereu puterea de concentrare prin încercarea de a identifica răspunsul corect la problema adresată. Astăzi, te provocăm să-ți evaluezi abilitățile de observație rezolvând un test de atenție în maximum zece secunde.

Pe rețelele sociale a devenit virală o ilustrație în care se prezintă camera unui băiat. Nu este o încăpere ordonată, din contră. În toată aglomerația din dormitorul copilului trebuie să identifici locul în care se află cea de-a doua gheată. Prima o are deja în picior. Nu îi găsește, însă, perechea. Poți să faci acest lucru în maximum zece secunde?

Pentru a începe testul de atenție de astăzi, accesează prima imagine din galeria FOTO a articolului. Atenție! Nu accesa cel de-al doilea material. Dacă o vei face, îți vei fura singur căciula. Din cea de-a doua ilustrație încărcată în galeria FOTO vei afla care este locul în care se află papucul copilului. Accesează al doilea material abia după ce ai terminat de rezolvat problema.

Poți să găsești gheata pierdută a copilului din imagine?

Așadar, accesează prima imagine și activează un cronometru. Ai la dispoziție doar zece secunde pentru a rezolva problema adresată. Poți să identifici locul în care se află ascunsă a doua gheată a băiatului? Nu toți utilizatorii online au reușit să deslușească imaginea. Doar 15% dintre internauți au oferit răspunsul corect la întrebarea adresată.

Imaginea prezintă o cameră foarte dezordonată a unui băiat. Vei observa că prin toate colțurile sunt aruncate lucruri și jucării. Nimic nu este la locul lui, toate obiectele sunt împrăștiate. Acest aspect îți va îngreuna puțin sarcina de căutare a papucului pierdut. Ai reușit să identifici locul în care se află acesta?

Băiatul are deja în piciorul drept papucul. Însă pe celălalt l-a pierdut prin aglomerația din cameră. Încearcă să te uiți după o gheată în două culori, cu albastru și verde. Nu este foarte ușor de observat, însă sarcina nu este nici foarte grea. Cei mai mulți dintre utilizatorii online nu au reușit să afle răspunsul la întrebare în timpul limită stabilit.

Citește și: Testul de atenție în care vezi dacă ai un IQ de geniu. Găsești comoara din apă în 20 de secunde?

Studiază cu atenție zona în care se află cufărul cu jucării și noptiera. În apropierea lor se află gheata pierdută a băiatului. Ai reușit să o identifici? Compară răspunsul tău cu cel prezentat în al doilea material încărcat în galeria FOTO a articolului.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro