17 oct. 2022 | 17:35

Testul care îţi pune imediat mintea la contribuţie. Găseşte câinele din imagine în doar 7 secunde

Diverse
Testul care îţi pune imediat mintea la contribuţie. Găseşte câinele din imagine în doar 7 secunde
Testul care iti pune imediat mintea la contributie. Gaseste cainele din imagine in doar 7 secunde

Atunci când credeai că ai rezolvat toate testele de inteligență de pe Internet, iată că ți-am pregătit o nouă ghicitoare care te va face să te uiți de cel puțin 3 ori la imaginea de mai sus. Privește cu atenție iluzia optică și găsește cățelul ascuns în fotografie, în mai puțin de 10 secunde.

Testul optic viral cu un cățel face furori pe Internet

Este foarte important să privim cu atenție iluziile optice, deoarece aceste teste de inteligență sunt menite să ne joace feste și să ne pună la încercare capacitatea de concentrare, precum și perspicacitatea.

Oamenii de știință au studiat efectul iluziilor optice asupra creierului uman. Potrivit cercetătorilor, aceste studii fac parte din domeniul psihanalizei, știință ce analizează modul în care creierul nostru percepe lumea din jur.

Iluziile optice pot fi extrem de amuzante și distractive, fiind gândite precum mici puzzle-uri pentru copiii care vor să-și testeze creativitatea și inteligența. De asemenea, rezolvarea unei iluzii optice în mai puțin de 10 secunde denotă faptul că te bucuri de un IQ peste media globală.

Un utilizatori de TikTok a postat pe rețelele sociale imagini din propria sufragerie, încăpere în care, susține el, că s-ar fi ascuns câinele său. Ei bine, tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție toate detaliile imaginii, pentru a găsi patrupedul.

Citește și Testul de inteligență pe care doar o minte ageră știe să-l rezolve. Reușești să găsești toate cele 24 de veverițe?

Unde se află ascuns patrupedul

Cei mai mulți dintre internauți au găsit animalul blănos în 30 de secunde sau chiar un minut, însă foarte puțini au fost utilizatorii care l-au depistat pe cățel în mai puțin de 10 secunde. Dacă nici tu nu l-ai găsit încă, soluția se află chiar AICI.

Cățelul inteligent s-a ascuns în locul în care s-a putut camufla cel mai bine, în șemineu. Ogarul din imagine este de talie mare, cu blana neagră și o constituție atletică, așadar i-a fost extrem de simplu să se adăpostească înăuntrul șemineului.

O iluzie optică reprezintă o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, ce poate schimba forma unui obiect, desen sau a unor oameni, astfel încât provoacă modul creierului de a percepe lucrurile.

Este important de reținut faptul că oamenii pot percepe diferit anumite imagini, în funcție de unghiul din care privesc acest test optic.

Citește și Iluzia optică banală care îți testează IQ-ul. Găsești încă un băiat în imagine?

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro