16 oct. 2022 | 17:09

Testul de inteligență pe care doar o minte ageră știe să-l rezolve. Reușești să găsești toate cele 24 de veverițe?

Diverse
Testul de inteligență pe care doar o minte ageră știe să-l rezolve. Reușești să găsești toate cele 24 de veverițe?
Testul de inteligenta pe care doar o minte agera stie sa-l rezolve. Reusesti sa gasesti toate cele 24 de veverite

O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care schimbă forma unui obiect, desen sau a unor oameni, astfel încât provoacă modul creierului de a percepe lucrurile. Studiile arată că iluziile optice sunt, de asemenea, o parte a domeniului psihanalizei, iar oamenii pot percepe diferit anumite imagini, în funcție de unghiul din care privesc ilustrațiile.

Cum se rezolvă cel mai tare test de inteligență

În imaginea de mai sus puteți observa o iluzie optică în care este ilustrat un tablou de natură. Devenită virală pe rețelele sociale, internauții s-au chinuit minute întregi pentru a observa toate vietățile care stau pe ramurile copacilor.

Iluzia optică de mai sus a fost creată de Gergely Dudas, cunoscut sub numele de Dudolf, ca un puzzle complicat pentru copii.

Creatorul acestei iluzii optice a desenat doar o parte din corpurile unor veverițe și a așezat strategic anumite păsări, pentru a induce în eroare ochiul uman.

Așadar, provocarea acestui test de inteligență este să găsești toate veverițele care se plimbă prin pădure. Unele pot fi în copaci, altele în scorburi, în timp ce anumite animăluțe se agață de ramurile pomilor.

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție iluzia optică de mai sus și să încerci să depistezi toate animalele din fotografie. Ai reușit? Specialiștii sunt de părere că dacă le găsești în mai puțin de 15 secunde, ai un IQ peste media globală.

Citește și Test de inteligență. Doar un geniu poate găsi toate cele 12 fețe ascunse în interiorul buchetului de flori. Reușești în 15 secunde?

Unde află cele 24 de veverițe, de fapt

Așadar, partea mai dificilă a acestei iluzii optice este să reperezi și să numeri toate veverițele dintre păsări. Acest test de atenție reprezintă o modalitate distractivă de a-ți testa coeficientul de inteligență.

Aruncă o privire atentă la desenul de mai sus și studiază intens iluzia optică. Potrivit specialiștilor, în puzzle sunt ascunse nici mai mult, nici mai puțin de 24 de veverițe.

Poate părea prea dificil să găsești toate veverițele de pe copac, deoarece acestea pot fi confundate cu păsările. Cu toate acestea, dacă nu găsești soluția corectă, poți verifica răspunsul corect chiar AICI.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva care nu există.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro