05 feb. 2024 | 08:19

Testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială. Găseşte cele 6 chipuri ascunse!

Diverse
Testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială. Găseşte cele 6 chipuri ascunse!
Iluziile optice stimulează creierul și ne îmbunătățesc abilitățile logice și analitice

Există o anume categorie de oameni, cei care au abilități de observație foarte bune, și când li se pun în față anumite teste, pot descoperi lucrurile foarte rapid. Dacă te consideri a fi din această categorie, testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială, și găseşte cele 6 chipuri ascunse.

Ai abilități de observație foarte bune? Testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială

Iluziile optice sunt una dintre cele mai populare provocări online din zilele noastre. Este considerat cel mai simplu mod de a testa atenția și îndemânarea vizuală a unei persoane. Încercarea de a rezolva iluzii optice ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și a gândirii critice a unei persoane prin implicarea creierului și a ochilor.

Rezolvă: Test inedit de inteligenţă. Care monedă va ajunge prima pe fundul găleţii? Trebuie să fii atent la un singur detaliu

În plus, iluziile optice stimulează creierul și ne îmbunătățesc abilitățile logice și analitice, ceea ce ne poate stimula capacitățile cognitive. În acest sens, pentru a demonstra aeastă teorie, îți propunem să rezolvi iluzia optică de mai jos. Cu alte cuvinte, testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială.

Găseşte cele 6 chipuri ascunse în această iluzie optică specială

În imaginea de mai jos, se poate vedea un buchet de trandafiri. Dar nu trandafirii sunt punctul de interes aici. Ascunse la vedere sunt șase fețe, pe care cititorii trebuie să le identifice în 9 secunde.

Testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială. Găseşte cele 6 chipuri ascunse!

Găseşte cele 6 chipuri ascunse!

Acesta este un simplu test al abilităților tale de observație. Verifică cu atenție imaginea. Ai observat cele șase fețe ascunse? Persoanele cu aptitudini vizuale ridicate pot identifica fețele mai repede decât ceilalți cititori.

Soluția la acest test de îmbunătățire a abilităților

Dacă ai reușit în timpul dat să descoperi unde se află cele 6 fețe, însemană că ai abilități vizuale excepționale. Dar, pentru cei care nu au găsit răspunsul până acum pot verifica soluția în imaginea din galerie. Cele șase fețe ascunse sunt evidențiate cu cercuri roșii.

Găsește soluția la: Iluzia optică pentru cei mai atenți oameni. Toți văd gâștele, dar unde se ascunde „vulpea”?

Nu e nevoie să te superi, dacă nu ai rreușit să rezolvi acest test. Mai sunt și altele, așa că tot ce trebie să faci, este doar să le cauți. În afară de asta, ca să-ți fie mai ușor pe viitor, iată care este știința iluziilor vizuale.

Care este știința iluziilor optice

Fixează-ți privirea pe punctul negru din partea stângă a acestei imagini. Dar așteptați! Terminați mai întâi de citit acest paragraf. În timp ce priviți punctul din stânga, încercați să răspundeți la această întrebare: În ce direcție se mișcă obiectul din dreapta? Se deplasează în diagonală sau se mișcă în sus și în jos? Nu uitați, concentrați-vă asupra punctului din stânga.

Testează-ţi vederea cu această iluzie optică specială. Găseşte cele 6 chipuri ascunse!

Se pare că obiectul din dreapta se mișcă în diagonală, în sus spre dreapta și apoi înapoi în jos spre stânga. Nu-i așa? Corect?! De fapt, nu este așa. Se mișcă în sus și în jos, în linie dreaptă, verticală. Aceasta este o iluzie optică.

Caută soluțiua pentru: Iluzia optică a începutului de săptămână. Doar oamenii cu ochi de șoim pot găsi capra de pe munte

Această alternanță de alb-negru din interiorul obiectului sugerează mișcarea diagonală și ne confundă simțurile. Ca toate percepțiile greșite, ne învață că experiența noastră a realității nu este perfectă.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Halep a primit INTERZIS. Decizie finală în circuitul WTA. S-a anunțat fix acum
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro