Testează-ți matematica acum! Care e rezultatul corect din poză?

de: Ștefan R. Apostol
08 03. 2023

Dacă ești bun la matematică, astăzi ai ocazia să o dovedești. Testează-ți matematica acum, prin acest test pe care ți-l punem la dispoziție. Tot ce ai de făcut este rezolvi și găsești valoarea fructelor în acest puzzle captivant. Va trebuie să gândești și să rezolvi testul, iar în acest puzzle, trebuie să identifici problema și să răspunzi la ea. Numai oamenii cu o putere intelectuală ridicată îl pot rezolva, șa că testează-ți matematica acum.

Te provocăm să gândești! Testează-ți matematica acum

Puzzle-urile matematice sunt o modalitate excelentă de a provoca și de a exercita creierul și pot contribui la îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor matematice. Ele necesită adesea gândire logică și abilități de rezolvare a problemelor pentru a găsi soluția.

Puzzle-urile logice sunt un tip comun de puzzle matematic, care se bazează pe raționament și pe deducția de informații dintr-un set de condiții date. Chiar dacă pot fi o provocare, satisfacția de a găsi soluția poate fi plină de satisfacții. Aceste puzzle-uri matematice sunt, de asemenea, utilizate ca instrument de învățare pentru a-i ajuta pe elevi să-și dezvolte gândirea matematică și abilitățile de rezolvare a problemelor, așa că testează-ți matematica acum.

Vezi și: Test de inteligenţă special. Găseşte comoara ascunsă în mai puţin de 9 secunde!

Rezolvă testul și găsește valoarea fructelor

Genul acesta de teste sunt un tip de puzzle care poate include o varietate de provocări, cum ar fi puzzle-uri matematice și puzzle-uri logice. Aceste tipuri de puzzle-uri pot necesita abilități semnificative de rezolvare a problemelor și pot fi provocatoare pentru a fi rezolvate.

Cu toate acestea, satisfacția de a găsi soluția poate fi plină de satisfacții, iar rezolvarea puzzle-urilor poate contribui la îmbunătățirea abilităților cognitive, cum ar fi gândirea critică, concentrarea și raționamentul logic. Puzzle-ul pe care vi-l oferim azi, este unul în care trebuie să vă folosiți creierul, ceea ce ajută la creșterea nivelului de IQ și, de asemenea, a abilităților de aptitudini care vă vor ajuta în viitor.

Vezi și: Iluzia optică a săptămânii. Găsești vulpea în doar 10 secunde? Ești un geniu dacă reușești

Dacă ai văzut deja imaginea aflată în galeria acestui articol, există o șansă să ai o idee despre puzzle-ul pe care l-am prezentat, dar, dacă încă te mai gândești la rezolvarea acestui test, nu-ți face griji și nu te grăbi, există o șansă să găsești soluția pentru imaginea din galerie.

Așadar, fă-ți creierul să aibă idei despre puzzle-ul dat și folosește-ți abilitățile matematice la maxim pentru a rezolva această problemă.

Vezi și:Testul meșterului. Ghicești care este rezultatul corect din poza?

Soluția testul de astăzi

Popți găsi soluția pentru acest puzzle matematic complicat pe care l-am dat aici. În cazul în care încă mai cauți soluția la acest test, nu ai de ce să te îngrijorezi. Suntem aici pentru a te ajuta să găsești soluția pentru acest puzzle de matematică, împreună cu pașii și explicațiile corespunzătoare. Iată care este răspunsul, regăsit și în galerie.

  • Banana = 15
  • Cireșe = 10
  • Măr verde = 4
  • Prin urmare, 4 + 15 x 10 = 154.

Răspunsul este 154.

Concluzie

Testul de zi te-a făcut să te gândești la acest puzzle și la soluțiile sale. Mulți dintre voi au încercat să rezolve acest test, iar alții poate că nu. Dar nu este nevoie să fiți supărați dacă nu i-ați dat de cap. Suntem aici pentru a ajuta la rezolvarea puzzle-urile de matematică. Dacă crezi că faci față provocărilor noastre, te așteptăm și data viitoare la un alt test și vei avea ocazia să-ți testezi abilitățile tale matematice.