28 mart. 2024 | 08:24

Test psihologic. Forma buzelor îți va dezvălui un secret greu de acceptat despre tine

Diverse
Test psihologic. Forma buzelor îți va dezvălui un secret greu de acceptat despre tine
Test de personalitate ce implică forma buzelor tale. Ce spun despre trăsăturile de caracter pe care le ai. Nu-ți va plăcea să auzi asta.

Ești sociabil sau introvertit? Ai calitățile necesare pentru a fi antreprenor? Testul psihologic de astăzi te poate ajuta să descoperi caracteristici ascunse despre tine. S-ar putea să nu-ți placă să le auzi pe unele, însă realitatea nu poate fi schimbată. Ce spune forma buzelor tale despre caracterul său.

Femeile cu buze pline au un instinct matern puternic

Buze pline. Buzele mari și cărnoase pun în evidență un instinct matern puternic. Îți place să-i ajuți pe cei din jur și vrei să te asiguri că nimic rău nu li se întâmplă. Principalul scop pentru care trăiești este să îi faci pe cei din jurul tău să zâmbească. Tinzi să te pui de multe ori pe locul doi.

Cui îi place să se izoleze de oamenii din jur

Buze subțiri. Buzele subțiri sunt un indiciu al faptului că îți place să trăiești singură, în izolare. Nu îți faci prieteni foarte ușor, ci preferi să te dedici pasiunilor tale. Nu refuzi însă compania oamenilor de la care ai lucruri importante de învățat despre viață, dar nu numai.

Ce dezvăluie o buză mai mare decât cealaltă, de fapt

Buza superioară, mai mare decât buza inferioară. Dacă acesta este cazul trăsăturilor tale faciale, trebuie să știi că ești o fire emoțională și carismatică. Ai farmecul tău aparte, nimeni și nimic nu poate să ți-l fure. Reușești să atragi oamenii potriviți în jurul tău ca un magnet.

Buza inferioară, mai mare decât buza superioară. Această formă a buzelor reliefează aventura și totodată experiența. Emani energie în orice loc în care pășești. Nu poți să tolerezi munca de la birou, îți place să te simți liberă. Ești o femeie curioasă, sociabilă și mereu cu ceva interesant de povestit.

Ai arcul lui Cupidon ascuțit? Iată ce trebuie să știi!

Buze cu arcul lui Cupidon ascuțit. Este acesta cazul tău? Află că ai un spirit creativ. Această trăsătură este și punctul tău forte. Reușești să te impui fără agresivitate în cercul tău de prieteni punându-ți în valoare această trăsătură. Ai o înclinație puternică spre artă în care îți place să investești.

Care este punctul slab al persoanelor cu buze obișnuite

Buze obișnuite. Ești un om echilibrat, capabil să rezolve sarcina ce îi revine ca și responsabilitate. Buzele medii sau standard spun despre tine că ai experiența necesară pentru a da sfaturi. Totuși, ai și un lucru mai puțin plăcut, ce probabil nu-ți va face plăcere să-l auzi: te pierzi rapid cu firea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Capital.ro
Ingredientul banal care îți face mobila din bucătărie să strălucească. Trucuri pentru curățenia de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro