06 feb. 2023 | 20:05

Test pentru cei cu adevăraţi inteligenţi. Găseşte pisica neagră ascunsă în imagine! Reuşeşti în 7 secunde?

Diverse
Test pentru cei cu adevăraţi inteligenţi. Găseşte pisica neagră ascunsă în imagine! Reuşeşti în 7 secunde?
Găseşte pisica neagră ascunsă în imagine

Un test despre care se spune că poate fi rezolvat corect doar de către cei cu o inteligență peste medie face furori în mediul online. Cu toate că tematica sa nu se potrivește prea bine acestei perioade, internauții din toate colțurile lumii încercă să îi dea de cap, pentru a dovedi că au o atenție sporită la detalii și că se încadrează în cei 1% care oferă răspunsul corect în mai puțin de șapte secunde. Crezi că poți să găsești pisica neagră ascunsă în imaginea din galeria foto de mai sus?

Test pentru cei cu adevăraţi inteligenţi

Cu toate că a apărut pentru prima oară în mediul online în toamnă, având o tematică specială pentru Halloween, iată că face furori în rândul internauților din toate colțurile lumii și aproape o jumătate de an mai târziu.

Cei care au creat acest test susțin că toate fi rezolvat, în limita de timp impusă, doar de către cei care au o inteligență peste medie.

Imaginea conține un element ascuns cu măiestrie, ce va putea fi identificat în mai puțin de șapte secunde doar de persoanele care au o putere mare de concentrare, spirit de observație, atenție sporită la detalii și care pot fi creativi în momentul în care au de rezolvat o problemă.

La prima vedere, cerința nu pare deloc dificilă, se cere să se găsească pisica ascunsă în imaginea din galeria foto de mai sus, cei care acceptă provocarea având la dispoziție cel mult șapte secunde pentru a oferi un răspuns, fie el corect sau greșit.

Citește și: Testul care îţi arată cât de inteligent eşti. Mută un băţ de chibrit pentru ca rezultatul să fie unul corect! Ai curaj să încerci?

Găseşte pisica neagră ascunsă în imagine

Desenul, așa cum am mai spus, ne duce cu gândul la Halloweeen, sărbătoarea preferată a copiilor de peste Ocean. Pe un fundal negru, se pot observa câteva fantome albe, pălării de vrăjitoare, dovleci sculptați, mături zburătoare, lumânări aprinse, ghirlande luminoase colorate, mere caramelizate, baloane în forme de litere, biscuiți în formă de schelet, pânze de păianjen și lista poate continua.

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție, să analizezi fiecare detaliu, grăbindu-te, căci timpul este limitat, și să descoperi unde anume se ascunde pisica.

Ești pregătit? Să pornim cronomentrul, ai șapte secunde la dispoziție.

Ai găsit pisica? Timpul trece.

Gata, cele șapte secunde s-au scurs. Dacă vrei să vezi unde este pisica sau doar să îți verifici răspunsul, avem rezolvarea în rândurile de mai jos.

Rezolvare:

Pisica neagră se ascunde în mijlocul unui balon în forma literei „O”, așa cum vei vedea în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Citește și: Test pentru genii. Reuşeşti să găseşti instrumentul muzicianului în doar 11 secunde?

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro