Pregătește-te pentru un nou test de iluzie optică. Acesta îți va testa capacitatea de observație și trebuie să dovedești că ai o vedere impecabilă. Ce trebuie să faci? Să descoperi în doar șase secunde câinele din imagine.
În mediul online apar noi teste de iluzii optice, reușind să pună la grea încercare logica, gândirea creativă, atenția la detalii și viteza de reacție a internauților din toate colțurile lumii. Iluzile optice sunt fascinante și pot testa modul în care percepem realitatea. Acestea sunt folosite adesea pentru a studia percepția vizuală și modul în care funcționează creierul uman. Iată un test optic pentru cei cu un IQ ridicat.
Ai o vedere excelentă? Provocarea pentru tine este să găsești câinele camuflat printre frunze. Dar nu trebuie să uiți că totul se face contra cronometru pentru că nu ai la dispoziție mai mult de șase secunde. Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea
Percepția vizuală a imaginilor, în cazul acesta, poate fi înșelătoare. Oamenii care privesc asemenea imagini pot fi induși în eroare cu ușurință, mai ales dacă nu au spiritul de observație dezvoltat.
Deși s-ar putea să nu reușești să găsești câinele, el este acolo, undeva, într-0 parte a imaginii. Setează un cronometru pentru șase secunde și scanează imaginea pentru a găsi patrupedul.
Câți dintre voi ați descoperit unde este câinele? Dacă au trecut cele șase secunde și nu ți-ai dat seama unde se află patrupedul privește cu atenție în partea mai de sus a imaginii, printre frunze.
Testele de inteligență sunt instrumente concepute pentru a evalua diverse abilități cognitive, cum ar fi raționamentul logic, abilitățile matematice, abilitățile verbale și memoria. Există diferite tipuri de teste de inteligență, fiecare având propriile sale metodologii și scopuri.
O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, fascinantă, care schimbă forma unui obiect sau a unui desen sau a unor oameni care provoacă felul în care creierul percepe lucrurile. Există multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive. Aceste iluzii optice fac, de asemenea, parte din domeniul psihanalizei, deoarece aruncă puțină lumină asupra modului în care percepi lucrurile.
Puzzle-urile cu imagini ajută la întărirea abilităților legate de percepția vizuală. De asemenea, rezolvarea acestora necesită o atenție distributivă extrem de bună și găsirea de soluții logice.