Test de personalitate: ce vezi în această imagine trădează cine ești

de: Puiu Alexandru
07 08. 2019

Dacă ai fost vreodată fascinat de testele de personalitate, ceea ce vezi prima oară în imaginea de mai sus trădează mai multe particularități ale psihicului tău.

Psihologii folosesc deseori astfel de teste pentru a face o analiză a personalității tale. Totul pleacă de la elementele care ”îți sar în ochi”, în momentul în care privești o fotografie. Se pleacă de la principiul, spune-mi ce vezi prima oară mai sus, ca să-ți spun cine ești. Toate aceste teste pot fi percepute cu un anumit grad de reticență, dar sunt cu siguranță interesante.

Dacă vezi păsări, ai o înclinație artistică și un simț observațional foarte dezvoltat. Îți place să fie atent la ce se petrece în jurul tău și să observi micile particularități. Ești generos cu cei din jur și ai un simț al umorului dezvoltat. Nu este exclus să fii nu pic mai mândru decât ar trebui.

În cazul în care vezi un fluture, ai o personalitate unică și ești eficient în a lua decizii rapide, fără emoții. Ești foarte bun în a rezolva probleme, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Toți vin la tine cu problemele lor, iar ca rezultat al perspectivei tale unice, dai sfaturi bune. Ai avea de câștigat dacă ai putea să devii mai empatic și răbdător cu cei din jur.

Dacă vezi firele de iarbă la început, ai un talent în a învăța lucruri și ești foarte bun la analize obiective. Alții s-ar putea să te perceapă ca fiind inteligent și organizat. Te pricepi să te concentrezi la nevoie și să izolezi o problemă de trăirile interioare. Pentru că ești perfecționist în foarte multe privințe, cea mai mare frică a ta este să faci o greșeală. Încearcă să te relaxezi mai mult.

În situația în care craniul este primul element din imaginea de mai sus care îți atrage atenția, ești foarte talentat la observații și te pricepi la comunicarea cu cei din jur, chiar dacă îți dai seama sau nu. Ești un mediator bun între prietenii tăi, când este nevoie de unul. Toți te îndrăgesc pentru pentru că ești bun la suflet și te dedici rezolvării unor probleme din toată inima. Singura sugestie este să încerci să dedici mai mult timp pentru tine.