Test de personalitate. Ce trăsături ai, în funcție de poziția în care dormi noaptea

Test de personalitate. Ce trăsături ai, în funcție de poziția în care dormi noaptea
Ce fel de om esti, in functie de pozitia in care dormi

Psihologii au făcut un test de personalitate în funcție de poziția în care dormi noaptea. Oamenii dorm în diferite poziții de somn, astfel că psihologii au putut să facă o caracterizare în funcție de poziția în care aceștia se odihnesc peste noapte. Ce trăsături au oamenii care dorm pe burtă, vedeți în rândurile de mai jos.

Spune-mi cum dormi, ca să-ți spun ce fel de persoană ești. Test de personalitate

Mai mulți psihologii și experții în somnologie din întreaga lume au făcut un studiu amplu pentru a stabili legătura dintre pozițiile omului de dormit și personalitatea lui.

Subconștientul omului influențează puternic modul în care ne comportăm pe parcursul zilei, cum mergem, ce cafea bem, cum dormim…etc. Astfel, de multe ori nu acordăm atenție modului în care dormim, doar ne așezăm în pat în poziția noastră preferată de dormit și duși suntem. Însă poziția în care dormim spune foarte multe despre noi.

Cum sunt cei care dorm pe spate

Persoanelor care dorm pe spate le place să fie în centrul atenției. Sunt oameni optimiști, care s-ar bucura de compania altor oameni care au aceleași gânduri. Au o prezență puternică, îndrăzneață într-o cameră plină de oameni. Nu se angajează în discuții mărunte sau lucruri care nu corespund standardelor lui. Au așteptări foarte mari de la ei, dar și de la ceilalți.

Cum sunt oamenii care dorm pe o parte

Persoanele care dorm pe o parte sunt oameni de încredere, activi, interesanti, sociali. Sunt mereu nerăbdători. Nu regretă trecutul. Nu le este frică de viitor. Sunt adaptabili indiferent de schimbări sau situație. Au mereu zâmbetul pe buze chiar și în timpul unor necazuri.

Cei care dorm pe o parte cu brațele întinse sunt suspicioși față de ceilalți. Nu prea sunt de acord cu opiniile altor oameni. Tind să urmeze propriile decizii și gânduri. Oamenii care dorm pe o parte cu o pernă îmbrățișată sau ascunsă între picioare sunt considerați a fi indivizi extrem de utili, care acordă mai multă importanță relațiilor decât altor aspecte ale vieții.

Cum sunt cei care dorm în poziție fetală

Dacă dormi în poziție fetală, atunci personalitatea ta spune despre tine că vrei protecție, dorești să fii înțeles și îngrijit de alții. Dormitul în poziție fetală ajută să vă deconectați de problemele lumești. Ești o persoană introvertită, care nu se deschide ușor. Aceste persoane nu au încredere în oameni.

Personalitatea celor care dorm pe burtă

Persoanele care dorm pe burtă au o voință puternică, își asumă riscuri. Sunt aventurieri, plini de spirit, rezolvă toate problemele. Aceștia sunt eficienți să conducă sau să ofere îndrumări altor oameni. Aceștia preferă să doarmă chiar mai mult de 8 ore pe noapte, pentru a se trezi energici, cu bateriile încărcate.