Test de personalitate. Ce divulgă despre tine modul în care îți ții degetele mari când împreunezi mâinile

Test de personalitate. Ce divulgă despre tine modul în care îți ții degetele mari când împreunezi mâinile
Cum ții degetele mari când împreunezi mâinile. Ce spune acest obicei despre tipul tău de personalitate. Află acum!

Test de personalitate. Te-ai întrebat vreodată ce importanță are cum ții degetele mari când împreunezi mâinile? Ei bine, felul în care obișnuiești să îți așezi degetele indică multe detalii despre tipul tău de personalitate. Află în rândurile de mai jos care sunt trăsăturile ce te caracterizează, în funcție de felul în care îți încrucișezi degetele.

Cum ții degetele mari când împreunezi mâinile: ce spune asta despre tine

Testele de personalitate sunt un instrument perfect pentru a afla noi lucruri despre felul tău de a fi. Cu ajutorul lor îți poți măsura chiar și nivelul de inteligență, indiferent de natura ei. Însă nu despre acest lucru vom discuta în articolul de astăzi.

Testul de personalitate de mai jos este conceput pentru a analiza în profunzime constituția ta psihologică și procesele de gândire emoțională și rațională pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului. Cu ajutorul unei scurte monitorizări poți descoperi ce trăsături te descriu cel mai bine.

Tot ce trebuie să faci este să îți încrucișezi ambele mâini și să privești cu atenție felul în care îți așezi degetele mari. Le poți așeza în doar trei moduri: cu degetul mare stâng deasupra, cu ambele degete aliniate și cu degetul mare drept deasupra.

Ce tip de personalitate ai, potrivit studiilor

#1. Ce trebuie să știi dacă ții degetul mare stâng deasupra

Dacă ții degetul mare de la mâna stângă deasupra degetului mare de la mâna dreaptă, înseamnă că trăiești o viață foarte practică. Îți place să faci alegeri raționale, nu bazate pe sentimente. Ești tipul de om care rămâne cu picioarele pe pământ, indiferent de profunzimea emoțiilor resimțite în diferite situații.

Asta nu înseamnă că nu te implici sentimental în lucrurile pe care le realizezi. Totuși, când trebuie să iei o decizie, preferi să privești în față faptele și cifrele. De obicei, ești rece și calm. Prietenii te consideră un om de încredere, responsabil și plin de resurse. Este foarte posibil să fii, totodată, un om iscusit în detectarea minciunilor.

Poți să privești dincolo de cuvintele oamenilor. Asta nu îți aduce decât avantaje în viața de zi cu zi, mai ales când te confrunți cu anumite provocări. Ești iute la minte și ai un simț al umorului deosebit. Chiar și o persoană tristă râde în prezența ta.

#2. Ce trebuie să știi dacă ții degetele mari aliniate

Dacă ești tipul de om care ține degetele mari de la mână aliniate, înseamnă că ești foarte atent la detalii. De obicei, aceste persoane au un simț profund al conducerii. Studiile arată că persoanele care îți țin astfel mâinile au o personalitate impunătoare. Oamenii sunt atrași de tine pentru maniera în care reușești să rezolvi unele situații de conflict.

Ești, de asemenea, priceput la a face pe cei din jurul tău să se simtă confortabil. Ești foarte empactic și sari mereu în ajutorul persoanelor care nu îndrăznesc să îl ceară. Respecți opiniile celor din jur, chiar dacă nu ești de acord întotdeauna cu ele. Dar asta nu te face decât mai plăcut în ochii apropiaților.

#3. Ce trebuie să știi dacă ții degetul mare drept deasupra

Dacă obișnuiești să ții degetul mare de la mâna dreaptă deasupra celui de la mâna stângă, înseamnă că ai un simț aparte al conștiinței de sine. Ești mereu în ton cu sentimentele și emoțiile pe care le simți. Ești foarte empatic, motiv pentru care poți să simți foarte rapid când în spectrul tău intră o persoană cu energii diferite de ale tale.

Citește și: Ce spune lungimea degetelor de la picioare despre tine. Secretele tale sunt date de gol

Ești mereu conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău, chiar și la nivel de mediu. Asta chiar dacă nu obișnuiești să vorbești foarte mult. Acest lucru te ajută să monitorizezi mereu oportunitățile care îți ies în cale. Ești foarte bun și la satisfacerea nevoilor emoționale ale persoanelor din jur.