28 aug. 2023 | 18:21

Test de IQ special. Găseşte cerbul ascuns în pădure în mai puţin de 5 secunde! Ai curaj să încerci?

Diverse
Test de IQ special. Găseşte cerbul ascuns în pădure în mai puţin de 5 secunde! Ai curaj să încerci?

Dacă îți plac provocările, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți prezintă în articolul de astăzi un test de inteligență special. În maximum cinci secunde trebuie să identifici locul în care se ascunde cerbul.

Cum este clasificat coeficientul IQ

Cu toții am rezolvat cel puțin un test de inteligență, fie el și la întâmplare sau din pură curiozitate, pentru a ne afla nivelul IQ. Specialiștii din domeniul psihologiei și psihiatriei susțin că nu acesta este definitoriu pentru succesul pe care îl poate atinge un individ în viață, ci mai degrabă inteligența emoțională.

Inteligența emoțională, socială sau interumană, așa cum mai este cunoscută, poate influența extraordinar de mult capacitatea unui individ de a se integra într-un anumit mediu sau în viață, în general. O persoană cu IQ ridicat, dar inteligență emoțională scăzută nu va atinge succesul, spun unii.

Nivelul de inteligență al unei persoane poate să aibă impact asupra a diverse domenii de viață, dintre care amintim școala, educația și locul de muncă. Potrivit studiilor efectuate de specialiștii din psihologie și psihiatrie, un coeficient ridicat de inteligență este asociat cu rezultate mai bune la școală.

Acest detaliu este valabil și pentru persoanele cu un nivel de inteligență mai scăzut. Specialiștii spun că un coeficient mic de inteligență este asociat de foarte multe ori cu o anumită formă de dizabilitate intelectuală. Unele teste prezintă IQ-ul în mod diferit și cu interpretări diferite.

Iată, însă, cum este clasificat IQ-ul în general, în studiile experților:

130 și mai mult – IQ foarte ridicat;
120 până la 129 – IQ superior;
110 până la 119 – IQ mediu ridicat;
90 până la 109 – IQ mediu;
80 până la 89 – IQ mediu scăzut;
70 până la 79 – IQ limitat;
69 și mai puțin – dizabilitate intelectuală.

Unde se ascunde cerbul din imagine?

Cu toate acestea, testele de inteligență – în mod special cele realizate la un specialist – rămân repere ale nivelului de inteligență al unei persoane. În general, astfel de evaluări trebuie efectuate la un cabinet specializat, însă pe internet circulă tot felul de teste de acest gen, prezentate în forme mai distractive.

Playtech Știri îți va prezenta în articolul de astăzi un test de inteligență distractiv și lejer, pe care utilizatorii online nu reușesc să-l rezolve corect decât foarte rar. Ce trebuie să faci este să accesezi prima imagine încărcată în galeria foto și să o analizezi.

În imagine este ascuns un cerb. Sarcina ta este să îl identifici în maximum cinci secunde. Dacă faci acest lucru, înseamnă că ai un nivel IQ ridicat. Cerbul este camuflat de copacii și tufișurile din jur, astfel încât poate fi dificil de observat. Dacă analizezi cu atenție imaginea, îi poți observa capul și cornițele.

Dacă știi unde se află, accesează a doua imagine din galeria foto. Vei putea observa în ea cerbul marcat într-un cerc cu contur galben.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro