27 ian. 2023 | 09:30

Test de inteligență special, doar 2% dintre oameni reuşesc să îl rezolve. Găseşte broasca ascunsă printre frunze în doar 7 secunde

Diverse
Test de inteligență special, doar 2% dintre oameni reuşesc să îl rezolve. Găseşte broasca ascunsă printre frunze în doar 7 secunde
Test de inteligență special. Tu poți identifica locul în care se află broasca ascunsă dintre frunze? Ai 7 secunde la dispoziție.

Îți plac testele de inteligență, iluziile optice, puzzle-urile dificile, ghicitorile matematice și alte astfel tipuri de evaluări? Dacă da, ai ajuns la locul potrivit. În articolul de astăzi, îți prezentăm un test de inteligență special cu ajutorul căruia vei putea căpăta o perspectivă asupra performanței funcțiilor tale cognitive. Tot ce trebuie să faci este să găsești broasca ascunsă.

Test de inteligență special

Dacă citești aceste rânduri, mai mult ca sigur, ai mai realizat anterior teste de inteligență. Însă, chiar dacă ești pentru prima dată în fața unei astfel de provocări, nu trebuie să te îngrijorezi sau să intri în panică. Materialul pe care ți-l vom prezenta astăzi are ca scop să te ajute să înțelegi performanța anumitor funcții cognitive ale creierului tău.

Trebuie să ții cont, în schimb, de faptul că nivelul IQ sau nivelul tău de inteligență nu spune mai nimic despre cât de mult succes poți să ai în viață. De fapt, specialiștii și cercetătorii din domeniul psihologic – și nu numai – sunt de părere că oamenii au nevoie să își dezvolte un alt tip de inteligență pentru a atinge performanța, anume inteligența socială sau interpersonală.

Nu despre ea vom vorbi în materialul de astăzi. Ce este esențial să reții este că nivelul tău IQ nu îți determină succesul. Pentru a avea o anumită perspectivă asupra abilităților și capacităților tale, te provocăm să rezolvi testul special pe care l-am pregătit pentru tine. Ce trebuie să faci este să identifici o broască ascunsă printre frunze.

Nu este o sarcină extraordinar de dificilă, cu toate că nu mulți utilizatori online au reușit să o rezolve în mod corect. Dacă te concentrezi, s-ar putea să fie ușoară pentru tine. Găsește broasca ascunsă printre frunzele din ilustrație. Nu ai la dispoziție tot timpul din lume, ci doar șapte secunde.

Reușești să găsești broasca ascunsă?

Accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Setează un cronometru la șapte secunde. Atenție! Nu accesa cel de-al doilea material din galerie. Dacă vei proceda astfel, îți vei fura căciula singur. În acesta din urmă, vei vedea expus răspunsul la sarcina pe care trebuie să o rezolvi.

Dacă vei analiza prima imagine, vei observa mai multe frunze, de diferite culori, așezate pe o platformă. Nuanțele diverse de galben, muștar, violet, roz, gri și altele te vor duce în eroare. Ce trebuie să faci tu este să încerci să identifici broasca ascunsă printre frunze, care este, așa cum ți-ai dat seama și tu, camuflată.

În urma analizelor realizate în mediul online, s-a constatat că doar 2% dintre utilizatori reușesc să ofere răspunsul corect la problema adresată. Oricare ar fi rezultatul în dreptul tău, iluzia optică este distractivă. Poți, în același timp, să capeți o anumită perspectivă asupra nivelului tău IQ.

Timpul deja se scurge. Ai reușit să identifici broasca din imagine? Dacă ai nevoie de un indiciu, îți venim noi în ajutor. Analizează cu atenție partea de sus, din stânga ilustrației. Ai găsit broasca ascunsă printre frunze? Este momentul potrivit pentru a accesa cea de-a doua imagine din galeria FOTO și a compara răspunsul tău cu cel corect.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro