Testul de inteligență care calculează ce IQ ai. Știi să răspunzi la cele 10 întrebări?

Testul de inteligență care calculează ce IQ ai. Știi să răspunzi la cele 10 întrebări?
Testul de inteligenta care calculeaza ce IQ ai. Stii sa raspunzi la cele 10 intrebari

Testele de inteligență au devenit extrem de populare, în ultimul timp, pe internet. Verifică, mai jos, care sunt cele 10 răspunsuri corecte la testele IQ reprezentate în articol și calculează-ți coeficientul de inteligență. Ești sau nu peste medie?

Top 10 întrebări de teste IQ

Dacă simți că ești în stare să răspunzi la cele mai tari întrebări și să găsești rezolvarea pentru aceste teste de inteligență, iată ce trebuie să faci:

Care este umbra corectă a caracatiței de mai sus? Răspunsul corect este AICI.

Aproape toate obiectele de mai sus au ceva în comun. Ți-ai dat seama care este intrusul din imagine? Soluția corectă este AICI.

Simpatici căței, nu-i așa? Dar doi dintre aceste animăluțe nu au pereche. Ghicești care sunt? Iată AICI răspunsul cel bun.

Privește cu atenție imaginea de mai sus. Unde se află umbra corectă a rucsacului? Soluția este chiar AICI.

Și, dacă tot ți-ai antrenat privirea, nu-i așa că vei descoperi văcuța din fotografie care este diferită de celelalte? Iată soluția AICI.

Ai în fața ta o mulțime de urși, corect? Ei bine, o vulpe șireată și-a făcut loc printre ei. Ai zărit unde stă ascunsă? Răspunsul corect este AICI.

Cui nu-i plac bufnițele? Da, sunt drăguțe, dar parcă una dintre ele este puțin diferită, nu? Trebuie să o găsești rapid. În cazul în care ai ratat-o, soluția este chiar AICI.

Unele mai mari, altele mai mici, unele rotunde, altele pătrate sau în formă de romb. Ei bine, un lucru este cert.Una dintre aceste chei nu are pereche. Iată răspunsul corect AICI.

Știm că par toate la fel, dar adevărul este că una dintre aceste păsări este diferită de celelalte. Ai găsit-o și tu? Iată soluția corectă AICI.

Atunci când duci o viață lipsită de griji la sat, este evident că te relaxezi atât de mult, pe câmp, încât te mai ia și somnul, nu? Găsește văcuța care a adormit în imaginea de mai sus. Răspunsul corect este AICI.

Acum că ai terminat testul, tot ce trebuie să faci este să îți calculezi IQ-ul. Cum verifici câte puncte ai luat:

  • dacă ai răspuns corect la toate cele 10 întrebări – IQ peste 130
  • dacă ai răspuns corect la 9 întrebări – IQ peste 120
  • dacă ai răspuns corect la 8 întrebări – IQ peste 110
  • dacă ai răspuns corect la 7 întrebări – IQ peste 100
  • dacă ai răspuns corect la 6 întrebări – IQ sub 100

Citește și Testul IQ care trebuie rezolvat în mai puțin de un minut. Câte picioare sunt în imagine