13 feb. 2023 | 16:26

Test de inteligență pentru genii. Care este ușa pe care trebuie s-o aleagă turistul?

Diverse
Test de inteligență pentru genii. Care este ușa pe care trebuie s-o aleagă turistul?
Test de inteligență pentru genii. Ce ușă trebuie să aleagă turistul pentru a evada din casă în siguranță?

Test de inteligență pentru genii. Dacă vrei să evaluezi performanța funcțiilor tale cognitive, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți prezintă un material cu ajutorul căruia vei putea să îți analizezi capacitățile de observație și atenție. Care este ușa pe care trebuie s-o aleagă turistul pentru a reuși să evadeze din locuință?

Test de inteligență pentru genii

Testul de inteligență al zilei de luni pentru genii. Îți plac puzzle-urile complicate, iluziile optice, ecuațiile matematice, testele de atenție și alte astfel de materiale cu ajutorul cărora să îți dezvolți capacitățile cognitive? Dacă răspunsul este afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine.

Ești de părere că te bucuri de o capacitate de atenție și concentrare dezvoltată? Cu ajutorul testului de inteligență de astăzi, vei putea să evaluezi singur nivelul la care te afli. Tot ce trebuie să faci este să identifici ce ușă trebuie să aleagă turistul din imagine, în așa fel încât să reușească să evadeze din locuință în cele mai sigure condiții.

Dacă ești pregătit să rezolvi testul de astăzi, accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Caută un cronometru – îl poți folosi pe cel de pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv electronic – și setează-l la zece secunde. Așa cum te-am obișnuit deja, ai la dispoziție un timp limitat pentru a rezolva provocarea.

În ilustrația din galeria FOTO vei observa un turist care se află în fața unei alegeri. Bărbatul a fost răpit în timpul unei vacanțe și închis într-o locuință necunoscută. Încercând să evadeze, a descoperit patru uși, cele reprezentate în imaginea din galerie. Ce trebuie să faci tu este să identifici ușa pe care trebuie să o aleagă turistul pentru a scăpa în condiții de siguranță.

Ce ușă trebuie să aleagă turistul?

Nu uita că ai la dispoziție un timp limitat pentru a rezolva problema. Dacă reușești să identifici ușa pe care trebuie să evadeze turistul în doar cinci secunde, ai putea să faci parte din rândul geniilor. Totuși, poți să evaluezi imaginea timp de zece secunde înainte de a oferi răspunsul final.

Ai reușit să îți faci o părere despre cele patru căi dintre care poate să aleagă bărbatul din ilustrație? Răspunsul nu este foarte dificil de descoperit. Să analizăm toate cele patru uși din imagine! Dacă studiem cu atenție ușa numărul 1, descoperim că ascunde un mediu foarte friguros. Cu siguranță, turistul ar îngheța din cauza frigului.

În spatele ușii cu numărul doi se află mai mulți rechini care par foarte înfometați. Ușa numărul trei ascunde o cameră sau o încăpere cu gaz, în timp ce ușa numărul patru prezintă un mediu cu un soare atât de puternic încât arde tot ce se află în jur. Care este ușa pe care trebuie să o aleagă turistul pentru a reuși să scape din locuința în care a fost închis?

Răspunsul corect este următorul: ușa numărul patru. Cea din urmă ușă este singura pe care turistul o poate alege pentru a evada, fără a se pune în pericol. După ce soarele apune, focul se va opri. În timpul nopții, bărbatul poate scăpa din locuința în care a fost închis în condiții de siguranță.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro