Mulți oameni își caută un partener de cuplu tocmai din frica de singurătate sau din nesiguranța de sine atunci când sunt singuri. Există câțiva care nu își dau seama că fac acest lucru, totul devenind deja o obișnuință. Cum poți să-ți dai seama dacă poți sau nu să stai fără partenerul tău sau dacă ești dependent de el? Iată un test care te va ajuta să îți găsești răspunsurile dorite! Ce trebuie să faci?
Există nenumărați oameni care se implică în povești de iubire nepotrivite, dar cu toate astea rămân pe poziții din cauza mai multor frici. Sunt persoane care ar face orice doar să nu simtă singurătatea sau să arate bine doar în ochii partenerului pentru că el este singurul care contează.
Într-o relație se naște adesea o linie foarte fină între iubire și supunere, între o poveste frumoasă și lină și o manipulare sau acceptare a părerilor celuilalt doar de dragul de a nu rămâne singur. Cauţi mereu să-ţi mulţumeşti partenerul sau să nu-l superi?
Preferi să rezolvi neînţelegerile sau te comporţi ca şi cum opinia lui ar fi singura care contează? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care trebuie să îți răspunzi. Este util dacă vă respectați spațiul și dacă serile petrecute în oraș nu sunt exclusiv împreună sau în același grup de prieteni.
Trebuie să nu uiți să îți iei în vedere propriile păreri și să nu renunți la ele în cazul în care partenerul are altă perspectivă. Nu este nevoie să elimini orele pe care le ai doar pentru tine sau doar pentru grupul tău de prietene/prieteni.
Chiar și o plimbare singură în parc este suficientă pentru o minte mai relaxată și mai lucidă. Încearcă să te detașezi și să vezi lucrurile din afară pentru că o priveliște din ansamblu este sănătoasă.
Exagerată.
Acceptabilă doar dacă sunt telefoane utile.
Necesară, dacă vreţi să fiţi mai apropiaţi.
Făcând ceva pentru sufletul tău, dar fără să-l uiţi nici pe partenerul tău.
Cu activităţi care să vă placă amândurora.
Alături de el, făcând ceva propus de el.
Să nu-ţi susţii punctul de vedere într-o ceartă.
Să mergi în vacanţă fără partenerul tău.
Să te cerţi cu partenerul în public.
Nu accepţi să închei discuţia până nu-ţi dă dreptate.
Cauţi să ajungeţi la un compromis.
Renunţi pentru că discuţia te oboseşte, oricum.