03 feb. 2024 | 19:26

Test de atenţie. Unde este cheia din imagine? Poţi fi uşor indus în eroare

Diverse
Test de atenţie. Unde este cheia din imagine? Poţi fi uşor indus în eroare
Playtech Știri îți prezintă un nou test de atenție. Provocarea zilei este să identifici locul în care se află cheia din imagine.

Playtech Știri îți prezintă un nou test de atenție. Provocarea zilei de astăzi pentru tine este să identifici locul în care se află cheia din imagine. Este ascunsă în grămada de sâmburi. Crezi că reușești să o găsești în timpul limită pe care îl ai la dispoziție pentru această sarcină?

Test de atenție sub forma unei iluzii optice

Testele de atenție pot fi prezentate și sub forma iluziilor optice, adică a imaginilor atrăgătoare, care ne pun la încercare percepția și abilitățile vizuale. Astfel de materiale oferă o perspectivă aparte asupra modului în care creierul uman procesează informațiile vizuale complexe.

Iluziile optice nu reprezintă doar materiale distractive ce trebuie rezolvate, ci pot fi și o modalitate excelentă de a stimula creativitatea și bunăstarea mentală. Practicarea regulată a unor astfel de materiale conduce la îmbunătățirea abilităților cognitive, prevenind declinul cognitiv.

Poți să găsești cheia ascunsă printre sâmburi?

Dacă ești pregătit să dai curs provocării în cauză, accesează prima imagine din galeria foto a acestui material. Materialul prezintă o scenă de pădure plină de sâmburi de nuci de macadamia. Printre sâmburii din imagine se află o cheie. Ce trebuie să faci tu este să o găsești.

Așa cum te-am obișnuit până acum, ai la dispoziție un timp limitat pentru a rezolva această problemă. Setează un cronometru la 7 secunde. Acesta este timpul pe care îl poți folosi pentru a identifica locul în care se află cheia. Pregătește-te să-ți evaluezi nivelul de atenție!

Unde se află ascunsă cheia, de fapt

Ai la dispoziție o oportunitate excelentă pentru a-ți testa nivelul de atenție și de acuitate vizuală. Dă start cronometrului și analizează cu maximă atenție imaginea. Ai găsit cheia ascunsă printre sâmburi? Ai la dispoziție doar 7 secunde pentru a desluși iluzia optică.

Utilizatorii online care se bucură de abilități deosebite de atenție au reușit deja să găsească locul în care se află cheia. Dacă te numeri și tu printre ei, îți recomandăm să accesezi a doua imagine din galeria foto a acestui material. Am marcat pentru tine, într-un cerc roșu, exact cheia pe care trebuia să o găsești.

După cum poți observa în a doua imagine din galeria foto a acestui material, cheia se află ascunsă într-o zonă din partea dreaptă sus, evidențiată printr-un cerc roșu. Dacă ți-a plăcut această provocare, îți recomandăm și următoarele articole.

Iluzia optică de la munte. Toți văd un lup în imagine, dar unde este al doilea? Ai IQ ridicat dacă îl vezi în 12 secunde

Test de inteligenţă relaxant. Poţi găsi zmeul şi căciula în mai puţin de 9 secunde?

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac asta
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Capital.ro
Cea mai nouă peşteră din România, o destinație turistică spectaculoasă. Are sistem de iluminare și monitorizare
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro