02 mai 2024 | 07:59

Test de atenţie perfect pentru o dimineaţă de joi. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi?

Diverse
Test de atenţie perfect pentru o dimineaţă de joi. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi?
Test de atenţie perfect pentru o dimineaţă de joi. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi?

Cel mai tare test de atenție al momentului, care îți va pune serios răbdarea la încercare. Este un joc de-a dreptul impresionant, perfect pentru a-ți începe dimineața în formă. Găsește pisica ce s-a pitit printre florile din magazin, rezolvă provocarea într-un timp cât mai scurt.

Cel mai tare test de atenție

Testele de atenție sunt un mod interesant de a ne testa abilitățile și limitele. Ce poate fi mai simplu decât să privești o imagine pentru câteva secunde și să îți dai seama de cât de bine gândești și cât de pregătit ești la capitolul inteligență.

Acest provocări sunt menite să demonstreze dacă mintea ta poate distinge realitatea de ficțiune, dar mai ales să arate cât de bine te descurci în situații critice. Când ai doar câteva secunde la dispoziție să rezolvi un test, s-ar putea să nu mai fii la fel de eficient.

Dacă vrei să te distrezi alături de prieteni și familie și, în același timp, să îți pui mintea la contribuție, află că asta este una dintre cele mai simple și utile metode. Este la îndemâna oricui acest joc, deci și tu îl poți încerca.

Tot ce trebuie să faci este să privești atent fotografia și să găsești pisica ascunsă printre mulțimea de flori. A intrat în florărie pe furiș și este pusă pe șotii, crezi că o poți găsi tu?

Unde se ascunde pisica printre flori

Să începem prin a împărți atent fotografia pe secțiuni. Analizează fiecare zonă în parte, pentru că este dificil să găsești animalul ascuns atât de ușor, pentru că s-a asigurat că nu stă deloc la vedere, ci stă cât mai retras.

Nu uita, însă, că timpul este limitat și nu poți să-l irosești. Ai la dispoziție doar 10 secunde să observi animalul, deci ar trebui să te cam grăbești. E bine de știut că ai nevoie de abilități puternice de concentrare și o mare atenție la detalii pentru a descoperi acest detaliu.

Se spune că ai ochi de șoim dacă poți să vezi pisica aceasta, căreia îi face mare plăcere să stea printre flori. Acest test a derutat mulți utilizatori, pentru că este extrem de dificil, din cauza detaliilor din imagine, care nu sunt deloc puține.

Printre mulțimea de ghivece și flori, se ascunde și o pisică. Dacă încă nu ai observat-o, îți dăm un indiciu: i se vede perfect doar ochiul verde. Dacă vezi acest detaliu, înseamnă că ai ajuns la finalul jocului și ești campion.

Dacă nu ai reușit, însă, să găsești pisica, poți verifica galeria pentru a te convinge. Mai sunt și alte jocuri de acest gen, te poți perfecționa rezolvând cât mai multe.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Ungaria a pus ochii pe Ținutul Secuiesc. Viktor Orban a pornit asaltul
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro