Test de atenţie. Găseşte puiul de câine în 17 secunde şi află cum stai cu vederea! Ai reuşit?

Test de atenţie. Găseşte puiul de câine în 17 secunde şi află cum stai cu vederea! Ai reuşit?
Test de atenție pentru oameni inteligenți.

Testul de inteligență și atenție de astăzi te ajută să te evaluezi mai rapid și să vezi cât de bine stai cu vedere. Cu siguranță cei mai inteligenți și atenți la detalii vor vedea imediat detaliul de care au nevoie. Persoanele cu un IQ ridicat și o privire bună reușesc să descopere puiul de câine în doar 17 secunde. Specialiștii au observat astfel categoriile în care se împart oamenii datorită răspunsului găsit în timpul pe care îl au la dispoziție. Tu ai văzut animalul?

Test de atenție: doar oamenii inteligenți găsesc răspunsul repede

Testul te inteligență și de atenție de astăzi te ajută să te evaluezi rapid și să observi care sunt calitățile tale cele mai importante. Specialiștii reușesc prin astfel de iluzii optice să vadă felul în care lucrează mintea oamenilor. Cei care au un IQ ridicat reușesc să răspundă provocării în doar 17 secunde.

Nu trebuie să trișezi și să te uiți la rezolvarea din galeria FOTO. Află dacă ești perspicace și inteligent și caută animăluțul în timpul pe care îl ai la dispoziție. În această imagine poți să vezi un pui de cățel care se ascunde printre mai mulți câini. Dacă ai un ochi de vultur o să îl găsești rapid.

Iluziile optice sunt imagini atrăgătoare care provoacă mintea tuturor. Există și iluzii fiziologice sau cognitive. Astfel de teste de atenție s-au dovedit a fi foarte utile în detectarea unor tulburări mintale precum schizofrenia. Specialiștii au demonstrat faptul că iluziile care îi păcălesc pe oamenii normali nu vor înșela pacienții care au diverse probleme.

Unde se află puiul de câine?

De asemenea, studiile au mai arătat că dacă încerci să rezolvi des teste IQ sau de atenție poți să îți îmbunătățești concentrarea și abilitatea de observare. Imaginea de mai sus prezintă o scenă dintr-un parc în aer liber în care poți vedea mai multe rase de câini.

Aceștia s-au adunat acolo pentru a se bucura de companie și de diverse jocuri. Cu toate astea, printre ei se află și un pui de cățel pe care trebuie să îl găsești în doar 17 secunde. Provocarea este să îl descoperi pe micuț în timpul pe care îl ai la dispoziție.

Poți vedea că acesta se află în dreapta sus. El aleargă în jurul altor câini, are culoarea maro și pare cel mai vesel. Experții recomandă ca părinții să facă astfel de teste IQ, teste de atenție și iluzii optice cu copiii lor. Ei se vor distra în timp ce își antrenează mintea.

Urmăriți Playtech.ro și pe