Teo Trandafir dezvăluie ce mănâncă, după ce a slăbit 65 de kilograme. E mai simplu decât îți imaginezi

Teo Trandafir a dezvăluit secretul siluetei sale

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România și un exemplu de urmat pentru multe doamne. După ce a avut probleme cu greutatea, Teo a slăbit 65 de kilograme. Ea a dezvăluit că nu are restricții când vine vorba de mâncare, dar are grijă la cantitate.

„Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, echilibrat şi întotdeauna aceeaşi cantitate. Îmi umplu farfuria, dar farfuria mea este cât cea de la ceşcuta de cafea”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Vedeta postului de televiziune Kanal D a trecut printr-o serii de intervenții chirurgicale care au schimbat-o complet. Teo a fost operată de două ori în anul 2001 din cauza unei pancreatite, iar după doi ani a ajuns din nou pe masa de operație pentru o micșorare de stomac. A urmat o perioadă în care a slăbit foarte mult și în care spune că nu a făcut un efort deosebit.

Ce secrete culinare are Teo Trandafir

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata.

Uneori, mai aștept la pomană, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a mărturisit Teo Trandafir.

Îndrăgita vedetă a recunoscut că mai apelează din când în când la sfatul unor medici esteticieni, „pentru că de la o anumită vârstă…” În rest, Teo nu are niciun alt ritual de înfrumusețare, iar de sufletul ei spune că se ocupă… primăvara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI