Teo Trandafir și fiica ei Maia se mută în casă nouă. Cât de fericite sunt cele două și cum arată noua locuință

Teo Trandafir și fiica ei Maia se mută în casă nouă

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, se mută în casă nouă. Vedeta postului de televiziune Kanal D și-a filmat noua locuință și a distribuit imaginile pe rețelele de socialziare. Cele două par extrem de fericite. Postările prezentatoarei TV au fost vizionate de zeci de mii de internauți.

Teo Trandafir și fiica ei Maia se mută în casă nouă

„Un copil frumos, un inginer priceput și o casă nouă. Am avansat cu mutarea și vă mai arătam cum ne minunăm de o lampă cumpărată azi”, este mesajul care însoțește unul dintre videoclipurile postate de Teo Trandafir pe Instagram.

Într-o altă postare, Teo își filmează fiica. Aceasta poartă pe cap un accesoriu în fomră de urechi de iepure. Vedeta TV spune: „Există un moment în viață în care ajungi acasă și găsești ceva foarte frumos, interesant și foarte greu de definit. Un iepure”, iar fiica ei îi răpsunde: „Sau nu.”


Cei care o urmăresc pe Teo Trandafir pe rețelele de socializare i-au transmis că se bucură pentru ea și pentru fiica ei. Iată câteva dintre mesajele primite de Teo pe Instagram:

„Honey buuny!!! Acum putem spune că și Maia se decorează, nu numai mămica. Vă îmbrățișez cu drag, și pe fiică și pe mămică!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am avansat cu mutarea și va mai arătam cum ne minunam de o lampa cumpărată azi. ??? #casanouavenim!

O postare distribuită de Teo Trandafir (@teotrandafir) pe


„Mă bucur de voi pentru noua reședință !!! Dumnezeu să binecuvinteze casa voastră! Ai nevoie de ajutor? Aud vocea lui Cătălin? Vă pup cu drag.”

„O seară frumoasă. Īmi place lampa din cameră.”

„Să vă bucurați de toate dar mai ales una de cealaltă. Vă îmbrățișez”

„Să fiți sănătoase, și să vă bucurați de noua casă!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI