Teo Trandafir, schimbare radicală. Ce se va întâmpla, de Paște

Teo Trandafir, schimbare radicală. Ce se va întâmpla, de Paște

Teo Traandafir a anunțat cu vrea să petreacă sărbătorile de Paște, Vedeta de la Kanal D și fiica sa, Maya, plănuiesc ca în acest an să marcheze într-un mod mai diferit această sărbătoare cât se poate de specială în familia lor.

Teo Trandafir, schimbare radicală. Ce se va întâmpla, de Paște

Prezentatoarea Kanal D a făcut cele mai sincere mărturisiri despre perioadă pascală care se apropie cu pași repezi. Teo Trandafir a povestit cum are de gând să petreacă aceste momente. Astfel că, aceasta va fi alături de fiica ei, Maya, cele două având deja o tradiție în ce privește sărbătorile. Cu toate acestea, femeia de televiziune mărturisește că perioada în curs a marcat-o extrem de tare, arătându-se afectată de cele întâmplate în țara noastră. Totuși, este optimistă că totul se va rezolva.

De asemenea, la fel ca multe alte vedete din România, și prezentatoare în vârstă de 51 de ani și-a luat măsurile de precauție necesare. Astfel că, pentru a evita riscul de îmbolnăvire, aceasta preferă să nu meargă la cumpărături prea des, ci o datp la două săptămâni, când se aprovizinează cu cele necesare:

”Noi nu facem niciodată planuri”

“Stau izolată tot timpul, cu excepţia celor două ore de emisie.”, a povestit vedeta.

Deși este o mare amatoare de bucate tradițonale, nelipsite de la masa de Paște, anul acesta va fi unul diferit pentru Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D nu își dorește să facă excese și a oferit astfel de detalii într-un interviu acordat recent, după izbucnirea crizei sanitare.

“Noi nu facem niciodată planuri. Avem un hotel care ne place foarte mult şi unde mergem de sărbători mereu. Acum stăm acasă. Nouă nu ne place să avem masa plină cu tot felul de bucate tradiţionale. În mod normal ne place să plecăm într-un loc cât se poate de retras, să ne gândim la ale noastre, să mâncăm ce este, nu trebuie să sacrificăm mielul ca să ne arătăm credinţa în Dumnezeu.”, a povestit Teo Trandafir pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI