Legătura incredibilă dintre Teo Trandafir și fiica ei. Puține mame din România se pot lăuda cu asta

Legătura incredibilă dintre Teo Trandafir și fiica ei. Puține mame din România se pot lăuda cu asta
Așa mamă, așa fiică!

Teo Trandafir și fiica sa, Maia, au o relație de invidiat. Mămica și adolescenta gândesc la fel, au gusturi versimentare asemănătoare, și se înteleg dintr-o singură privire. Preferințele comune le-au pus pe cele două în situații confuze dar comice, povestește prezentatoarea Kanal D.

Teo și Maia, legătură de poveste

Adolescenta de aproape 16 ani are o conexiune aparte cu mama ei adoptivă, care i-a schimbat destinul de la doar câteva luni. Teo și Maia se comportă ca două surori mai degrabă, cele două își cunosc tabieturile, au încredere una în alta, și au chiar și gusturi comune în privința îmbrăcămintei, Maia împrumutând multe dintre articolele vestimentare ale mamei sale.

„Nu prea ne consultăm (n.r. la haine) pentru că știu exact ce îi place și ce nu îi place. Suntem exact la fel, ne este foarte simplu fiindcă avem gusturi identice, purtăm aceleași haine. Culmea este că ea acum, crescând, poate să le ia pe ale mele, lucru care nu e întotdeauna foarte comod. Se întâmplă adesea să nu găsesc o geacă, să o caut disperată și să aflu că este Maia ieșită cu ea. Noroc că încă mai am bocancii, doar că și bocancii sunt la fel”, a mărturisit Teo Trandafir, potrivit libertatea.ro.

Vedeta a povestit o întâmplare nostimă, dar care i-a dat ceva palpitații, când a confundat perechea ei de ghete cu cea a fiicei sale.

„Îndesam eu disperată un picior într-un bocanc și zic: «Băi, m-am îngrășat atât de rău, încât nu mai îmi vin bocancii! Doamne, cum am putut să fac așa ceva?»”. Dar nu a durat mult până când vedeta a realizat că încălțămintea nu este a ei.

Când vrea ceva, Maia apelează „cel mai frumos zâmbet”

Prezentatoarei Kanal D îi este foarte greu să se supere pe Maia, deși adolescenta „dă buzna” deseori în garderoba mamei, mai ales când un obiect vestimentar îi place foarte mult.

Adolescenta face ravagii pe rețelele de socializare
Adolescenta face ravagii pe rețelele de socializare

„Cu cel mai frumos zâmbet, vine și îmi zice: «Asta e geaca aceea care îți place ție! Am luat-o și eu!” Supără-te!»”, se amuză vedeta.

Cum pentru fetiță a devenit un obicei să „fure” hainele de la mama sa, Teo s-a văzut nevoită să ia măsuri, astfel că a început să-și cumpere haine cu câteva numere mai mari.

„Am început să achizitionez puloverele la măsuri și mai mari decât obișnuiam, ca să nu mi le poată lua, dar gecile, vestele… sunt deja vreo vreo doi – trei ani de când mi le ia”, a declarat Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI