Teo Trandafir rupe tăcerea! De ce nu a avut noroc în dragoste, de fapt

Teo Trandafir rupe tăcerea! De ce nu a avut noroc în dragoste, de fapt

Dinamică, plină de viață și mereu cu zâmbetul de pe buze. Teo Trandafir este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni de televiziune din România. Dacă pe plan profesional a ieșit mereu câștigătoare, viața personală a prezentatoarei de la Kanal a fost plin de momente de cumpănă. Acum, vedeta vorbește deschis despre ghinionul ce a urmărit-o pe plan sentimental.

Teo Trandafir, momentul sincerițătii. De ce nu a avut noroc în dragoste

Într-un interviu emoționant oferit Ciao, Teo Trandafir vorbește deschis despre decepțiile pe care le-a suferit în dragoste. Întrebată dacă își reproșează vreodată ceva în ceea ce privește vechile relații, vedeta Kanal D a mărturisit că nu este măcinată de regrete. Cu toate astea, nu i-a fost niciodată ușor să treacă peste o despărțire.

„Nu cred că am fi putut face nici eu, nici partenerul meu  mai mult decât am făcut la acel moment. Am pornit la drum amândoi cu gândul că totul va fi perfect, că vom fi fericiți până la adânci bătrânețe. Cineva, la un moment dat, a luat-o în altă direcție.

Mergi mai departe și asta a fost. Desigur că ai senzația, imediat după ce s-a încheiat relația, că din cauza ta s-a întâmplat, că ai fi putut face mai mult, că nu ești făcută să trăiești în cuplu. Când se termină o relație îți pui întrebări, dar realizezi că totul s-a întâmplat cum trebuia să se întâmple”, a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir rupe tăcerea! De ce nu a avut noroc în dragoste, de fapt
Teo Trandafir rupe tăcerea! De ce nu a avut noroc în dragoste, de fapt

Ce gânduri o țin trează în unele nopți

Pentru Teo Trandafir, fericirea este „o stare de grație”, pe care o atingi din când în când. Nu poate fi o stare permanentă. Acum, însă, după ce a depășit toate obstacolele ce i-au ieșit în cale, vedeta mărturisește că s-a redescoperit. Cu toate astea, încă mai are momente de frustare, de nefericire, dar pa care reușește să le depășească rapid.

„Cred că fericirea este o stare de grație pe care o atingi din când în când. Nu poți fi fericit tot timpul, pentru că majoritatea avem și dubii, îndoieli, angoase, căutări. Desigur că sunt fericită, m-am găsit, înțeleg cine sunt, ce vreau, de ce, de cele mai multe ori. Mi se întâmplă să am și momente de frustrare, nefericire, care trec, pentru că de asta s-a inventat noaptea”, a adăugat Teo.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori

Îndrăgita prezentatoare a fost căsătorită de două ori. Ambele mariaje au eșuat, ajungându-se la divorț. Primul soț al vedetei a fost pilotul Alexandru Trandafir. Cei doi s-au căsătorit în anul 1990, la Brăila. După despărțire, Teo a păstrat numele de familie: „Apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”, povestea Teo Trandafir.

În 2004, viața I s-a schimbat radical, în momentul în care a adoptat-o pe Maia. La sfârșitul anului 2011, Teo l-a cunoscut, pe o rețea socială,  pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI