Teo Trandafir, dezvăluiri despre căsătorie. Ce relație are, de fapt, vedeta Kanal D cu fiica ei

Teo Trandafir, dezvăluiri despre căsătorie. Ce relație are, de fapt, vedeta Kanal D cu fiica ei

Teo Trandafir a acordat un interviu în care a vorbit despre cum decurge viața sa în prezent, dar și despre relația cu fiica sa, Maya, și despre căsătorie.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre căsătorie. Ce relație are, de fapt, vedeta Kanal D cu fiica ei

Deși suntem în plină perioadă de urgență, Teo Trandafir încă prezintă emisiunea de la Kanal D. Spune că se teme de coronavirus, însă nu se abate de la regulile de bază, și anume, igiena riguroasă. Acasă, vedeta gătește și se simte cât se poate de bine alături de fiica sa, cu care mărturisește că nu se ceartă niciodată.

”Nouă nu ne place să discutăm în contradictoriu. Pentru că nu foloseşte nimănui, evităm chestia asta cu delicateţe.  Nu escaladăm o discuţie şi încercăm să păstrăm un moral al discuţiilor ca să nu dăm drumul la toate rezervele. Înţelegem când ceva e deranjant pentru cealaltă şi încercăm să fim calme în discurs. Acum ea este ocupată cu home schooling-ul dar, am învăţat de-a lungul timpului şi mai ales în perioada asta că, dacă ne facem şi mai grea viaţa, pricinuidu-ne suferinţe surde, care mocnesc înlăuntrul nostru, nu este de folos nimănui”, a declarat teo Trandafir pentru Ok Magazine.

Teo Trandafir si fiica sa
Teo Trandafir si fiica sa

Nu se mai vede căsătorită

Cât despre propria viață personală, vedeta a luat o hotărâre cât se poate de radicală și afirmă că nu se mai vede căsătorită niciodată.

”Nu mă mai văd căsătorită”, a precizat vedeta de televiziune de la Kanal D.

Cum se vede Teo Trandafir peste ani? Ei bine, nu ar renunța la televiziune, iar dacă ar putea, în timp, ar vrea să se retragă în radio.

” M-am văzut făcând televiziune toată viaţă, pentru că, mergând pe partea intelectuală şi nu pe partea de frumuseţe, s-ar putea să mă prindă 80 de ani pe post. Nu m-am văzut niciodată ieşind la pensie, cu petrecere şi ceas de aur şi a două zi să mă apuc de apicultură, cum am văzut în unele filme. Mi-ar plăcea să mă retrag la radio”, a spus prezentatoarea, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI