Teo Trandafir a alergat într-un suflet să îi ducă făină vecinei sale. Cine este persoana care i-a cerut ajutorul

Teo Trandafir a alergat într-un suflet să îi ducă făină vecinei sale. Cine este persoana care i-a cerut ajutorul
Teo Trandafir a alergat într-un suflet să îi ducă făină vecinei sale. Cine este persoana care i-a cerut ajutorul

Teo Trandafir nu este doar o femeie cu suflet mare care face regulat acte de caritate, ci și o vecină extraordinară. Vezi la cine a alergat într-un suflet prezentatoarea TV ca să îi ducă niște făină pentru gogoși.

Teo Trandafir, o vecina de nota 10

De ceva vreme, îndrăgita prezentatoare TV, Teo Trandafir și Misty, iubita lui Keo, locuiesc foarte aproape una de alta, iar lucrul acesta le-a făcut să se apropie, am putea spune chiar să devină prietene. O dovadă în acest sens este faptul că, zilele trecute, când pregătea gogoși pentru fiica ei, Arya, Misty a rămas fără cel mai important ingredient: făina, iar cea care i-a sărit imediat în ajutor a fost nimeni alta decât Teo.

Murdară pe mâini și, probabil, fără chef de a bate un drum special până la magazin, Misty a postat la Story, pe Instagram, o fotografie în care apare fetița cu mâinile în cocă și castronul ei, și o întreabă pe Teo dacă are cumva niște făină.

„Teo Trandafir, scumpă vecină, aveți făină?“, întreabă partenera lui Keo, iar răspunsul nu se lasă așteptat. „Vin imediat!“, îi răspunde Teo, redistribuind fotografia. Spre amuzamentul fanilor, acest lucru chiar s-a întâmplat, iar vecina lui Misty, gospodină din fire și aprovizionată după pandemie, a dat fuga cu punga de făină.

De observat că și vedetele, oricât de recunoscute ar fi, oricâți fani, sau oricâți bani ar avea, sunt oameni la fel ca noi, iar unii sunt chiar vecini de nădejde.

Câți bani a pierdut prezentatoarea TV de-a lungul anilor

O femeie mărinimoasă, Teo Trandafir a pierdut, de-a lungul anilor, sute de mii de lei pentru a veni în ajutorul unor persoane total necunoscute care i l-au solicitat.

Numai că, cerințele fanilor au devenit tot mai bizare. Recent, un bărbat i-a solicitat, prin intermediul unei scrisori, suma de 20.000 de euro pentru a-și construi… un puț în grădină ca să își ude culturile din propria curte.

Nedumerită cu privire la ce ar trebui să facă, vedeta TV le-a cerut sfatul colegilor de platou, care au îndemnat-o să nu sară, după cum obișnuia, în ajutorul persoanei cu pricina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI