Tensiune maximă la Puterea Dragostei. Un concurent celebru și-a făcut bagajele și a plecat în România

Un concurent a părăsit singur competiția. Și-a făcut bagajele și a plecat spre România

După scandalul imens din gala trecută, alt eveniment complică lucrurile din casa Puterea Dragostei. Un concurent pe care fanii abia așteptau să-l revadă în competiție a ales să plece. Despre cine este vorba și care a fost motivul pentru care și-a făcut bagajele și a ales să se întoarcă în România?

Tensiuni fără precedent la Puterea Dragostei. Un concurent și-a făcut bagajele și a părăsit competiția

Dacă unii sunt emoționați în gale și abia dacă rezistă să facă față deznodământului, alții pleacă nesiliți de nimeni acasă. Concurentul care nu a mai rezistat presiunii din competiție este Jador. Artistul și-a schimbat complet atitudinea din momentul în care Ella, fosta sa iubire, a revenit în show.

Jador a plecat singur din casa Puterea Dragostei
Jador a plecat singur din casa Puterea Dragostei

Acesta nu a mai putut rezista în fața schimburilor nenumărate de replici, dar și tensiunilor dintre ei, așa că a ales să-și facă bagajele chiar în timpul filmărilor și să plece în România. Jador a fost condus de Mariana, concurenta care s-a îndrăgostit nebunește de el. Moldoveanca i-a fost alături și nu l-a slăbit nici în ultima zi a lui de pe platourile de filmare, așa că i-a pus întrebări peste întrebări. „Plec din această emisiune, probabil e ultima oară când fac asta. Sper să fie fericită Ella, e ok”, a spus Jador.

„Dacă pleacă Jador, plec și eu”

Mariana i-a fost alături în ultimii pași de pe platourile de filmare. Moldoveanca, îndrăgostită nebunește de cântăreț, i-a mărturisit că dorește și ea să plece din concurs. Toate cărțile jocului s-au schimbat acum cu decizia lui Jador.

„Dar ce vor fi geloase gagicile tale…din milioanele de gagici. Lasă-mă să te petrec până la ieșire. Întreabarea e ce vrei, de fapt, să faci. Ea vrea să fie singură? Ți-ai dat seama că e în zadar? Plec cu bărbatul meu acasă, ca să fie fericităElla. Dacă pleacă Jador, plec și eu. Plec așa..fără nimic”
Mariana 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI