12 nov. 2021 | 16:18

Tendințe pentru manichiură în 2021. Cele 7 culori pe care femeile le vor alege

Diverse
Tendințe pentru manichiură în 2021. Cele 7 culori pe care femeile le vor alege
Tendinte manichiura toamna 2021

Sezonul tomnatic este bogat în tonuri vii, colorate și electrizante. De la auriu la verde închis, la mov prună și bordo sau grena, iată care sunt cele mai îndrăgite trenduri în arta manichiurii pentru toamna anului 2021.

Ce culori se poartă pe unghii în toamna lui 2021

Luna noiembrie se traduce prin toamnă. Melancolicul Brumar ne aduce seri de citit cu o băutură caldă în brațe, muzică bună, plimbări prin parc, lumânări parfumate ce miros a turtă dulce și foșnet de frunze și, de ce nu, sesiuni de cumpărături în procurarea celor mai frumoase și vii culori din nuanțele calde și pământii ale acestui sezon ploios.

Și, pentru că tot vorbim despre culori vii și calde, toamna aceasta noile tendințe în materie de manichiură și pedichiură „strigă” din toate puterile nuanțe precum roșu, bordo, grena, mov, galben muștar, verde pădure și multe alte culori intense.

Odată cu scăderea temperaturile, articolele vestimentare au devenit mai lungi, straturile de haine mai multe, iar culorile mai închise și puternice, toamna fiind considerat cel mai plăcut anotimp din punct de vedere al coloristicii naturii.

Acest lucru se poate obseva și-n gama largă de nuanțe de ojă pe care domnișoarele și doamnele le aleg pentru a-și împodobi frumoasele degete, atât de la mâini, cât și de la picioare. Cele mai populare culori din luna noiembrie sunt.

Roșu sângeriu

Una dintre culorile emblematice ale sezonului tomnatic, specialiștii sunt de părere că nu ai cum să dai greș cu o manichiură impecabilă, având unghiile vopsite în cea mai intensă nuanță de roșu sângeriu.

Galben muștar

Această culoare caldă merge perfect cu anotimpul în care ne aflăm, fiind o nuanță potrivită pentru persoanele nonconformiste și curajoase, care îndrăznesc să încerce ceva diferit pe propriile lor unghi.

Verde închis

Este vedeta acestui sezon tomnatic 2021, fiind considerată o culoare universală, ce se potrivește oricărui ton de piele și poate înlocui cu succes negrul.

Tonuri neutre

Pentru domnițele care nu doresc să riște foarte mult, tonurile neutre rămân o opțiune foarte bună pentru ca manichiura să arate îngrijită și perfectă.

Tonuri maro

Culorile frumoase ale pământului fertil nu puteau lipsi din acest clasament al celor mai purtabile culori în toamna anului 2021.

Albastru roial

Electric, misterios, divin. Culoarea albastru roial împodobește frumos mâinile delicate ale domnișoarelor în această toamnă. Nuanța regală merge la orice și este făcută pentru a atrage privirile.

Gri și culori metalice

Puțin sclipici nu a făcut rău nimănui, nu-i așa? Poți da un plus de strălucire manichiurii tale dacă folosești nuante metalizate.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro