Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul, căutat de poliție după ce a înjunghiat un om, în Timișoara

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul, căutat de poliție după ce a înjunghiat un om, în Timișoara

Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a ajuns să fie certat cu legea. Tânărul este căutat, în momentul de față, de către polițiști, după ce ar fi înjunghiat o persoană. Momentele șocante s-au petrecut în Timișoara, sâmbătă, în jurul orei 5:00, după ce a avut loc un atac în apropierea unui club din acest oraș.

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru?

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul, căutat de poliție după ce a înjunghiat un om, în Timișoara
Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a înjunghiat un tânăr de 29 de ani, în Timișoara

Vinovat de clipele de groază s-ar face chiar fiul lui Sile Cămătaru, care a dispărut după ce a înjunghiat în piept un alt tânăr. Alberto Balint ar fi mers într-un club de manele, localizat pe Calea Aradului, din orașul Timișoara. În zonă au ajuns de urgență echipajele de poliție, dar și cele SMURD, pentru a-i oferi tânărului rănit toate îngrijirile medicale necesare.

Victima lui Alberto Balint este un bărbat de 29 de ani care a fost preluat de medici la scurt timp după incidentul șocant. Acesta era într-un taxi când a fost predat cadrelor medicale și dus de urgență la Spitalul Municipal, fiind în stare critică. Le-a povestit totuși anchetatorilor care se ocupă de acest caz că se afla sub influența băuturilor alcoolice, atunci când a vrut să intre in respectivul club. Nu a fost lăsat să facă nici măcar un pas înainte de către persoana de la intrare, care i-ar fi dat și o palmă.

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr de 29 de ani

Administratoarea localului a fost cea care l-a scos afară pe tânărul beat și la scurt timp s-au petrecut scenele groaznice. Asta deoarece în apropiere se afla fiul lui Sile Camataru, Alberto Balint și iubitul femeii. A ieșit din club cu un cuțit în mână și l-a înjunghiat pe bărbatul de 29 de ani, după care a fugit. Rănitul a reușit să se urce într-un taxi, însă starea lui era una tot mai rea și le-a cerut ajutorul specialiștilor printr-un apel la 112.

În trecut, fiul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint, fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri. Sile Cămătaru se află după gratii, la Penitenciarul Mioveni, potrivit celor de la opiniatimisoarei.ro.