Televiziunea lui Pandele, amendată din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, în direct la TV

Televiziunea lui Pandele, amendată din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, în direct la TV
Gabriela Firea si Florentin Pandele

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendată din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizată în şedinţa CNA din cauza unei emisiuni în care a fost invitată Gabriela Firea, soţia acestuia, actualul primar al Capitalei.

Televiziunea lui Florentin Pandele, amendată de la prima emisiune din cauza Gabrielei Firea. Ce au spus membrii CNA

Televiziunea lui Florentin Pandele, amendată din cauza Gabrielei Firea, după ce aceasta a prticipat la o emisiune. Talk-show-ul cu Gabriela Firea invitată a fost chiar prima emisiune a televiziunii.

Dorina Rusu, membru CNA, a făcut sesizarea cu privire la emisiunea „Prime Time“ din data de 17 august moderată de Adrian Bucur şi care a avut-o drept invitată „surpriză“ pe soția lui Florentin Pandele, Gabriela Firea. Astfel, pentru emisiunea cu Gabriela Firea invitată, Metropola TV a fost sancţionată cu o somaţie publică.

Gabriela Firea a atras prima sanctiune din partea CNA pentru Metropola TV
Gabriela Firea a atras prima sanctiune din partea CNA pentru Metropola TV

Gabriela Firea a discutat despre adversarii ei politi în emisiune

Printre subiectele abordate în dialogul dintre Bucur şi Gabriela Firea s-au numărat adversarii politici ai actualului primar al Capitalei, cum a ales candidaţii din Consiliul General (Petre Roman, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă) şi munca depusă de aceasta în pandemia de coronavirus.

Nu eraţi şoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeaţi la muncă“, spunea moderatorul emisiunii. Emisiunea a avut loc la câteva zile după ce Metropola TV a început emisia. Postul a obţinut licenţa cu opt voturi „pentru“, în şedinţa forului audiovizual din martie au fost şi voci care au criticat ideea.

CNA: Metropola TV, dovadă de servilism

Este o emisiune în afara campaniei. E o emisiune în care un candidat se prezintă, în care moderatorul îi creează cadrul, îi ajută să se prezintă într-o notă pozitivă. E una dintre primele emisiuni de la Metropola TV.

Mă aşteptam să fie asta, pentru că este televiziunea soţului doamnei Firea. Mă aşteptam să fiţi mai discreţi şi să nu o faceţi chiar aşa. Această emisiune a fost semnalată în presă şi am făcut sesizare. Am sperat să nu fie chiar aşa din prima. Mi se pare o dovadă de servilism“, a spus Dorina Rusu, membru CNA. Alți membrii ai CNA nu au fost de acord cu interviul de la Metropola TV.

O emisiune nici capră, nici măgar

„O astfel de emisiune, nici capră, nici măgar, nici struţ, la trei zile după deschidere nu poate decât să fie decât total nepotrivită. A fost un fel de varză din care nu a câştigat nimeni şi din care a pierdut toată lumea. Din păcate, aceasta, ca intenţie, a fost o emisiune cu tentă electorală“, a declarat şi Radu Herjeu, membru CNA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI