10 filme de Crăciun de văzut iarna aceasta pe Netflix

10 filme de Crăciun de văzut iarna aceasta pe Netflix
filme de Crăciun pe Netflix

Până la Crăciun mai este puțin, iar pentru a petrece niște sărbători perfecte, în familie, vă recomandăm să vizionați un film bun, într-o experiență relaxantă. Iată care sunt cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix, pe care le poți viziona în această iarnă.

Filme de Crăciun de pe Netflix

În perioada de Crăciun, majoritatea dintre noi vom beneficia de zile libere. Așadar, pentru o vacanță perfectă, este binevenită această listă care cuprinde cele mai bune filme de Crăciun de pe Netflix, pe care să le urmărești alături de familie, acasă.

Până la sărbătorile de iarnă au mai rămas doar câteva săptămâni. Este indicat să căutăm de pe acum filmele de Crăciun de pe Netflix, pe care să le vizionăm alături de cei dragi, pentru a te bucura în fiecare seară. Cele mai frumoase filme trebuie trecute pe listă. Iată care sunt filmele pe care trebuie să le vezi numaidecât.

10 filme de Crăciun pe Netflix

Printre filmele de Crăciun pe Netflix:

Jingle Jangle: O călătorie de Crăciun

Un fabricant de jucării care fusese fericit în trecut, până să fie trădat de ucenicul său, pare că începe din nou să simtă iubirea și fericirea atunci când nepoata sa îi bate la ușă. O speranță i se arată și e pregătit să lupte pentru ea.

Cronicile Crăciunului

Povestea surorii și a fratelui, Kate și Teddy Pierce, al căror plan de Ajun de Crăciun îl va prinde pe Moș Crăciun la cameră se transformă într-o călătorie neașteptată la care majoritatea copiilor nu puteau decât să viseze.

Cum a furat Grinch Crăciunul

La periferia orașului Whoville trăiește un Grinch verde, în căutarea răzbunării, care intenționează să distrugă Crăciunul pentru toți cetățenii orașului.

Dash și Lily

O romantică de vacanță în vârtej se dezvoltă pe măsură ce Dash cinic și comerțul optimist cu Lily îndrăznesc, visează și doresc în caietul pe care îl trec înainte și înapoi în locații din New York.

Miezul nopții la Magnolia

Prietenii de multă vreme și gazdele de radio locale Maggie și Jack îl falsifică ca un cuplu pentru familiile și ascultătorii lor, în speranța că programul lor va fi sindicalizat.

The polar Express

În ajunul Crăciunului, un băiat tânăr se angajează într-o aventură magică către Polul Nord pe Polar Express, în timp ce învață despre prietenie, vitejie și spiritul Crăciunului.

Christmas made order

Când arhitectul și amatorul de Crăciun Steven își găsește familia pentru Crăciun, îl recrutează pe coordonatorul de vacanță Gretchen pentru a aduce bucuria sărbătorilor acasă. Spiritul de Crăciun expert al lui Gretchen reunește familia lui Steven, dar niciunul dintre ei nu se aștepta să le apropie una de cealaltă. După ce o mare oportunitate i se prezintă lui Gretchen, ea și Steven trebuie să decidă ce este cu adevărat important în viață.

Christmas under wraps

Când un medic nu obține poziția dorită, ajunge să se mute într-un oraș îndepărtat din Alaska. Ea ajunge în mod neașteptat să găsească dragoste, fericire și descoperă că orașul mic ascunde un mare secret de vacanță.

12 gifts of Christmas

Cu încă două săptămâni până la Crăciun, un om de afaceri ocupat, Marc Rehnquist, angajează o artistă care se luptă, Anna Parisi, pentru a-l ajuta să aleagă cadouri pentru prietenii și familia sa.

My Christmas Inn

Un director publicitar din orașul mare moștenește hanul strămătușii sale  și se îndreaptă către micul oraș din Alaska, unde este situat, pentru a-l pregăti pentru vânzare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI