EXCLUSIV Telenovela din viața lui Marius Niculae continuă. Cum a încercat fosta iubită să îl atragă în patul ei, după ce l-a înșelat de 3 ori

EXCLUSIV Telenovela din viața lui Marius Niculae continuă. Cum a încercat fosta iubită să îl atragă în patul ei, după ce l-a înșelat de 3 ori
Telenovela din viața lui Marius Niculae continuă. Cum a încercat fosta iubită să îl atragă în patul ei, după ce l-a înșelat de 3 ori

Telenovela din viața lui Marius Niculae continuă cu un nou episod! Oana Marica a recurs la toate tertipurile feminine pentru a-l recâștiga pe fotbalist, însă el nici nu a vrut să audă și și-a găsit o altă iubită.

Într-un top al celor mai ghinioniști bărbați din showbiz-ul autohton, Marius Niculae ocupă, fără doar și poate, locul al II-lea, la un procent mic de ocupantul locului I, Cristian Boureanu. Spunem procentaj mic pentru că ambii au fost înșelați de două femei extrem de importante din viața lor. Însă îl poziționăm pe politician pe primul loc, luând în calcul faptul că nevesele lui (Ioana Boureanu și Valentina Pelinel) l-au înșelat chiar cu nașii de cununie. Dar să nu divagăm prea mult de la subiect și să revenim la “perla lui Dinamo” și la femeile din viața lui.

Telenovela din viața lui Marius Niculae continuă

Vom face o scurtă incursiune în trecutul acestuia pentru a demonstra ghinionul uriaș pe care Niculae îl are atunci când vine vorba de dragoste. Astfel, fostul fotbalist a fost căsătorit timp de 10 ani cu Cristina, cu care are și o fetiță. Mariajul lor s-a încheiat în 2014, atunci când el a aflat că soția îl înșală cu cel mai bun prieten, Cosmin Luchian, proprietarul unui service auto și confidentul lui Marius.

Timp de un an după ce și-a prins soția în flagrant, Niculae s-a tot despărțit și împăcat cu soția, căreia i-a acordat nenumărate șanse. Motivul rupturilor? Cristina se tot întorcea în brațele amantului pe care se pare că nu îl putea uita.

Prima soție l-a înșelat cu prietenul său

În 2015, fotbalistul s-a despărțit de nevastă iar fetița a rămas în grija lui. În prezent, Cristina este căsătorită cu omul de afaceri Alex Iacobescu, director România TV, cu care are și un copil. Până în 2017, Marius Niculae a schimbat femeile ca pe șosete, însă nu a avut nicio relație serioasă. Totul până în momentul în care a cunoscut-o pe Oana Marica, proprietara unui salon de înfrumusețare, recunoscută pentru relațiile cu milionari căsătoriți.

Cei doi s-au îndrăgostit imediat, iar Niculae a început să își vândă, pe rând, proprietățile pentru a-i putea satisface capriciile iubitei. În cei doi ani și jumătate, Oana Marica, poreclită “Bunesa” pentru formele sale apetisante, l-a înșelat de trei ori pe fotbalist, care a fost devastat de fiecare dată. În tot acest timp, Niculae și-a iertat de fiecare dată iubita, repetând povestea cu soția.

Marius Niculae are iubită nouă

Marius Niculae are iubită nouă
Marius Niculae are iubită nouă

După ultima escapadă a Oanei însă, fotbalistul a ajuns la capătul răbdării și a decis să pună punct definitiv acestei povești cu iz de telenovelă. Telenovela din viața lui Marius Niculae a continuat după ce Marica l-a mai căutat. Fotomodelul nu a putut accepta cu una, cu două, că Marius nu mai cade pradă farmecelor sale, așa că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l recâștiga.

“Noi toți i-am spus că femeia asta îl va aduce la sapă de lemn. L-a terminat sufletește. El este un munte de om cu un munte de suflet. O bună perioadă de timp, Oana l-a bombardat cu mesaje, multe dintre ele erotice, altele în care îi spunea că îl iubește. Cu greu a înțeles ea că nu mai e cale de întoarcere, gata, l-a pierdut definitiv. Așa cum a zis și Marius, ea să rămână cu bătrâneii ei și să uite de el. Ne bucurăm toti că prietenul nostru nu a mai cedat de data aceasta și a realizat că mai sunt femei pe lume. De altfel, acum are o nouă iubită, cu care se înțelege foarte bine”, a declarat un apropiat al dinamovistului, pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI